Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) “Φωτεινός παντογνώστης” ο Άδωνις ξέρει και από αρχαιολογία και αποφαίνεται ότι “οι αρχαιολόγοι δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία”!

(vid) “Φωτεινός παντογνώστης” ο Άδωνις ξέρει και από αρχαιολογία και αποφαίνεται ότι “οι αρχαιολόγοι δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία”!

“Ξαναχτύπησε” από (που αλλού;) το ΣΚΑΙ ο λαλίστατος Αντιπρόεδρος-προσωπική-επιλογή-Κυριάκου της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι η πρόσφατη απόφαση του ΚΑΣ να κηρύξει ως αρχαιολογικό χώρο 280 στρέμματα από την συνολική έκταση του Ελληνικού στρέφεται κατά της επένδυσης(!) αλλά και ότι οι αρχαιολόγοι εκτός του ότι δεν θέλουν τις επενδύσεις, δεν ενδιαφέρονται καν για τα αρχαία γιατί είναι ακροαριστεροί!!

«Οι αρχαιολόγοι (…) δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία. Αυτοί είναι μια ομάδα της άκρας Αριστεράς – ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων ελέγχεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ- έχουν διακηρυγμένες θέσεις κατά των επενδύσεων, θεωρούν ότι δεν πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, θεωρούν ότι το Ελληνικό είναι ξεπούλημα και χρησιμοποιούν τα αρχαία για να σταματήσουν την επένδυση» είπε με το γνωστό του στυλ ο πανεπιστήμονας Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top