Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Φαν της σειράς Narcos δηλώνει ο Μητσοτάκης! Η κα Βούλτεψη εγκρίνει τα… φύλλα κόκας τώρα;

Φαν της σειράς Narcos δηλώνει ο Μητσοτάκης! Η κα Βούλτεψη εγκρίνει τα… φύλλα κόκας τώρα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον τελευταίο καιρό κάνει τα πάντα για να προωθήσει ένα πιο… προσιτό προφίλ, πιο κοντά στους πολίτες. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν πάει και πολύ καλά αν κρίνουμε από διάφορες γκάφες στις οποίες υποπίπτει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήθελε να σχολιάσει τη νέα μόδα που έχει έλθει στη χώρα μας και είναι οι πολυσυζητημένες σειρές της πλατφόρμας του Netflix. Προσπαθώντας να πείσει ότι κι αυτός παρακολουθεί τα προγράμματα του δημοφιλούς καναλιού, μάλλον έπεισε για το αντίθετο, καθώς η αγαπημένη σειρά του είναι, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το «Narcos».

Για όσους δεν είναι γνώστες να πούμε ότι η συγκεκριμένη σειρά πραγματεύεται έναν έμπορο ναρκωτικών ο οποίος διαφεντεύει την πολιτική ζωή της χώρας. Και αναρωτιόμαστε εμείς… Η κα Βούλτεψη που έλεγε πως ό,τι είπαν Τσίπρας – Μοράλες την προηγούμενη εβδομάδα ήταν… αποτέλεσμα κατανάλωσης φύλλων κόκας τα εγκρίνει τα γούστα του προέδρου;’

‘Η ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ιδέα για τι μιλάει και απλά είπε για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που κυκλοφορούν στο Netflix ή πρέπει να βρει μια πολύ καλή δικαιολογία για τα γούστα του.

Πληροφορίες από neaselida.gr

Leave a Reply

18 − 3 =

Top