Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ευτυχώς που ο Πολάκης είναι που δεν έχει ήθος και επιτίθεται σε δημοσιογράφους! Κυρανάκης σε δημοσιογράφο τρεις φορές: “Είσαι κομπλεξικός…” (vid)

Ευτυχώς που ο Πολάκης είναι που δεν έχει ήθος και επιτίθεται σε δημοσιογράφους! Κυρανάκης σε δημοσιογράφο τρεις φορές: “Είσαι κομπλεξικός…” (vid)

“Ειστε κομπλεξικός” ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αποφεύγει την ερώτηση δημοσιογράφου. Έχασε την ψυχραιμία του εντελώς ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Κυρανακης υποψήφιος στην Β’ Αθήνας με τη ΝΔ, κατα τη διάρκεια της εκπομπής “Επόμενη Μέρα” της ΕΡΤ με το σχόλιο του δημοσιογραφου Νίκου Σβέρκου για το ότι είναι περίεργο η ΝΔ να μιλάει για συνταξιούχους και ενδιαφέρον γι αυτούς, και τον αποκάλεσε τρεις φορές “κομπλεξικο”! Είστε κομπλεξικός! Είστε κομπλεξικός!” είπε στον δημοσιογράφο ο Κυρανάκης στην απλή ερώτηση “Ο Μητσοτάκης θα κόψει την 13η σύνταξη;”
Το ηθος της ΝΔ! Φανταστείτε να το είχε εκστομίσει ο Πολακης αυτό σε δημοσιογράφο και μάλιστα σε κανάλι. Αριστεία ήθους…
ΥΓ: Λίγο αργότερα επανήλθε στις αμετανόητος στις χυδαιότητες κάνοντας επιδειξη ηθους και σεβασμου στους δημοσιογραφους λέγοντας για τον δημοσιογραφο ότι “πληρωνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ” ενώ για την κ Σβίγκου ότι “τσιριζει” …

Βίντεο : Αυγερινός Χατζηχρυσός

Leave a Reply

Top