Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ευάγγελος Αντώναρος: “Κάνουν πως δεν καταλαβαινουν στη ΝΔ! Αν αυτά τα είπε η Μέρκελ δημοσίως, φανταστείτε τι θα πει κατ ιδίαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Ευάγγελος Αντώναρος: “Κάνουν πως δεν καταλαβαινουν στη ΝΔ! Αν αυτά τα είπε η Μέρκελ δημοσίως, φανταστείτε τι θα πει κατ ιδίαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Επανήλθε ο Ευάγγελος Αντώναρος στα όσα είπε η Άνγκελα Μέρκελ για τη ΝΔ, οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της DW να τοποθετηθεί επάνω στους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι “υπηρξε συναλλαγή της Κομισιόν με την ελληνικη κυβέρνηση στο θέμα της περικοπής συντάξεων και του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ”. Ο πρωην υπουρος και κυβερνητικός εκπροσωπος επί κυβέρνσεων της ΝΔ και του Κωστα Καραμανλή, αλλά όντας και ο ίδιος για περισσότερα από 20 χρόνια δημοσιογραφος γερμανικών ΜΜΕ, αποκωδικοποίησε από την πρώτη στιγμή ως “απόλυτα στοχευμένες και καλά προετοιμασμενες” τις δηλώσεις Μερκελ,με τις οποιες διεψευσε κατα αρχήν και αποδοκιμαζε εν συνεχεία τους ισχυρισμούς Μητσοτακη.

Ο Ευάγγελος Αντωναρος με νέα αναρτηση επανήλθε στην προσπάθεια της ΝΔ να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις διαρρεοντας “ικανοποιηση” από τους “χαμηλούς τόνους” της διαψευσης από τη Μέρκελ. “Οχι ότι ήταν ποτέ μέχρι σήμερα ιδιαίτερα επαρκης στις σχεσεις της με το εξωτερικο η σημερινή ηγεσία της Νεας Δημοκρατίας.Αλλά να περηφανεύονται για όσα τους είπε δημόσια με διπλωματικο αλλά σαφή τρόπο η καγκελλάριος της Γερμανίας αποδεικνύει ότι όχι απλά δεν ξέρουν ο κ. Μητσοτάκης και οι περί αυτόν φωστήρες να αποκωδικοποιούν δηλώσεις αλλά ούτε καν να διαβάζουν. Εύκολα μπορει να αντιληφθεί κανείς αν η Ανγκέλα Μερκελ τους είπε όλα αυτά δημόσια, τι θα τους πει κατ’ ιδίαν.”. σχολίαε ο Ευάγγελος Αντωναρος, που συνλεχισε λίγο αργοτερα με νέα αναρτηση σχετικά με την ιδιαίτερη σημασία που εκλαμβάνει και το γεγονός οτι ο ερώτημα για τις “θεωρίες” Μητσοτάκη περι συναλλαγής, στην κ Μέρκελ, δεν τέθηκε από Ελληνα δημοσιογράφο, αλλά από ανταποκριτη του θεσμικού γερμανικου δικτύου DW !!!

Leave a Reply

Top