Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Εξοικονόμηση 500.000 ευρώ το χρόνο με την μετακόμιση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα – “Καιροσκοπισμοί και ανακρίβειες στις αντιδράσεις ετερόκλητων ολιγάριθμων συλλογικοτήτων”

Εξοικονόμηση 500.000 ευρώ το χρόνο με την μετακόμιση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα – “Καιροσκοπισμοί και ανακρίβειες στις αντιδράσεις ετερόκλητων ολιγάριθμων συλλογικοτήτων”

Καιροσκοπισμούς και ανακρίβειες χαρακτηρίζει η Περιφέρεια Αττικής τις αντιδράσεις «ετερόκλητων ολιγάριθμων συλλογικοτήτων» για τη μετεγκατάσταση της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 18-20.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, με τη μεταφορά επιτυγχάνεται «50% μείωση των ενοικίων και εξοικονόμηση 500.000 ευρώ το χρόνο από ενοίκια για το ελληνικό δημόσιο». Ακόμη σημειώνει πως διασφαλίζεται καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, πως υπήρξε ουσιαστική διαβούλευση με τους δημότες, πως ακολουθήθηκαν απόλυτα διαφανείς διαδικασίες κ.ά.

«Πρόκειται ουσιαστικά για μια εξέλιξη που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στους πολίτες του Αμαρουσίου, ενισχύοντας το ρόλο της αυτοδιοίκησης και την τοπική οικονομία» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ετερόκλητες ολιγάριθμες συλλογικότητες συνεχίζουν τις ανακρίβειες για την μετεγκατάσταση της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών στο Μαρούσι. Για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε πολλοστή φορά με τα εξής:

Φθηνότερα ενοίκια, καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, ουσιαστική διαβούλευση με τους δημότες, έμμεσες νέες θέσεις εργασίας για το Μαρούσι και απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επικείμενη μεταφορά ενός τμήματος των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής στο Μαρούσι.

Πετυχαίνοντας 50% μείωση των ενοικίων και εξοικονόμηση 500.000 ευρώ το χρόνο από ενοίκια για το ελληνικό δημόσιο, οι εν λόγω υπηρεσίες θα λειτουργήσουν, επί της λεωφόρου Κηφισίας 18 και 20, σε χώρους όπου στεγάζονταν ιδιωτικές εταιρίες και τράπεζες με πολυάριθμο προσωπικό και μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με προσέλευση πολιτών μέχρι τις 14:30, αρκετούς υπαλλήλους της Περιφέρειας να βρίσκονται σε εξωτερικούς ελέγχους τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και εξασφαλισμένες τις αναλογούσες θέσεις στάθμευσης, πρόκειται ουσιαστικά για μια εξέλιξη που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στους πολίτες του Αμαρουσίου, ενισχύοντας τον ρόλο της αυτοδιοίκησης και την τοπική οικονομία.

Εν κατακλείδι ας προσπαθήσουμε όλοι για πραγματικά αποτελεσματική δημόσια διοίκηση με σεβασμό στα χρήματα των πολιτών και καλύτερη εξυπηρέτηση στις καθημερινές συναλλαγές τους. Τα προβλήματα και οι ανάγκες τους είναι πολυάριθμα και η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει πραγματικά τα δίκαια αιτήματά τους, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις μακριά από καιροσκοπισμούς, παρασκήνια και σκοπιμότητες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

8 + 1 =

Top