Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Εξώδικο στέλνει ο Δημητριάδης στον Τράγκα για τις καταγγελίες ότι είναι η αιτία που τον έδιωξαν από τα “Παραπολιτικά” και το Action24

Εξώδικο στέλνει ο Δημητριάδης στον Τράγκα για τις καταγγελίες ότι είναι η αιτία που τον έδιωξαν από τα “Παραπολιτικά” και το Action24

Στη Δικαιοσύνη, κατά του Γιώργου Τράγκα ετοιμάζεται να προσφύγει ο γενικός γραμματέας του γραφείου του Πρωθυπουργού και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδηςμετά τα όσα είπε δημόσια ο δημοσιογράφος για την απομάκρυνσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM».

Ο Γ. Δημητριάδης έστειλε εξώδικη Διαμαρτυρία στον Γιώργο Τράγκα, κάνοντας λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο, τονίζοντας: 

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ».

Ο Γ. Δημητριάδης ζητά από τον Γιώργο Τράγκα ν’ ανακαλέσει και ν’ ανασκευάσει, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στις 17 Ιουνίου και ενω είχε προχωρήσει ήδη και τις προηγούμενες ημέρες σε ανάλογες καταγγελίες, ο Γιώργος Τράγκας σε συνέντευξή του είχε κατηγορήσει ευθέως τον Γ.Δημητριάδη ότι ήταν η αιτία που σταμάτησε η εκπομπή του πρώτα στα “Παραπολιτικά” και μετά στο Action24, κατηγορώντας τον Γενικό Γραμματέα του Κυριάκου Μητσοτάκη για “φασιστικές μεθόδους αποκλεισμού δημοσιογράφων κι εντύπων από την κρατική διαφήμιση“.

με πληροφορίες από altsantiri.gr

Leave a Reply

9 + 19 =

Top