Είστε εδώ

«Έξω από τα δόντια» ο Πολάκης στον Τσιόδρα: «Πράγματι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! Όχι στην «επικοινωνία κινδύνου» αλλά στους 33.400 ΝΕΚΡΟΥΣ που οφείλονται και σε σας και τις συμβουλές σας και στη ΣΙΩΠΗ σας!»

«Πληρωμένη» απάντηση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος παραδέχθηκε «παταγώδη αποτυχία» στη διαχείριση της πανδημίας σε ό,τι αφορά το σημαντικό κεφάλαιο «επικοινωνία κινδύνου», έδωσε ο Παύλος Πολάκης.

«Είναι προφανές ότι στο σημαντικό κεφάλαιο της διαχείρισης της πανδημίας που λέγεται “επικοινωνία κινδύνου”, καταγράφηκε παταγώδης αποτυχία. Αποτύχαμε παταγωδώς», τόνισε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Σωτήρης Τσιοδρας, στη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα χθες για τις «Επιδημίες-Πανδημίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα», με τη συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων.

«Δεν ξέρω αν αποτύχαμε γιατί έφυγα εγώ από το προσκήνιο ή γιατί βγήκαν όλοι οι άλλοι. Πιστεύω ότι αποτύχαμε γιατί σταματήσαμε να εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες και αρχίσαμε να πιστεύουμε στις ιδεοληψίες μας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές.

Για να πάρει την απάντηση από τον Παύλο Πολάκη:

«Σωτήρη Τσιόδρα, πράγματι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!
Όχι στην «επικοινωνία κινδύνου» αλλά στους 33.400 ΝΕΚΡΟΥΣ που οφείλονται και σε σας και τις συμβουλές σας και στη ΣΙΩΠΗ σας!! Εσένα και πολλών από την «Επιτροπή»…»

Και εξηγεί σε σχετική ανάρτηση στα social media:

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ :
– Επειδή μετατρέψατε την Επιστήμη σε πειθήνια θεραπαινίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων.
– Επειδή χρησιμοποιήσατε την πανδημία για προσωπική, πολιτική και επαγγελματική προβολή.
– Επειδή αντί να πείσετε, επιβάλατε. Με αυταρχισμό και με κυρώσεις.
– Επειδή αντί να ενώσετε την κοινωνία απέναντι στον κοινό εχθρό, την διχάσατε κάνοντας την Επιστήμη εχθρό της.
– Επειδή φιμώσατε και δαιμονοποιήσατε τον επιστημονικό διάλογο.
– Επειδή αρνηθήκατε πεισματικά τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.
– Επειδή αποδεχθήκατε το ντροπιαστικό “ακαταδίωκτο”.
– Επειδή αδιαφορήσατε για τις εκατόμβες αχρείαστων θυμάτων, αγνοώντας εγκεκριμένες θεραπείες και φάρμακα.
– Επειδή υιοθετήσατε πλήρως τις επικίνδυνες ιδεοληψίες και πρακτικές της κυβέρνησης και δεχθήκατε τη διάλυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Με μια φράση: ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ διότι δεν λειτουργήσατε ως Επιστήμονες, αλλά ως ΦΕΡΕΦΩΝΑ του Μητσοτάκη!
Αργά για δάκρυα πλέον Σωτήρη…
Ό,τι και να κάνεις τώρα, το “πες κι συ Σωτήρη” θα σε στοιχειώνει για πάντα!
Υγ στη φωτο 3, η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ αποτυπωμένη στα στοιχεια της Eurostat για την υπερβάλλουσα θνητότητα τον Αύγουστο του 2022:
Στην Ε.Ε. μέσος όρος 12% στην ΕΛΛΑΔΑ των Μητσοτακη-Πλεύρη κλπ στο 24,3%!!!

2 thoughts on “«Έξω από τα δόντια» ο Πολάκης στον Τσιόδρα: «Πράγματι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! Όχι στην «επικοινωνία κινδύνου» αλλά στους 33.400 ΝΕΚΡΟΥΣ που οφείλονται και σε σας και τις συμβουλές σας και στη ΣΙΩΠΗ σας!»

  1. Πιστεύω ότι ο Πολάκης έχει δίκιο. Στην πανδημία η λεγόμενη επιτροπή εμπειρογνωμόνων λειτούργησε σαν παράρτημα της ΝΔ και εμείς οι κοινοί θνητοί αποφασίζαμε μόνοι μας για το πώς πρέπει να πορευτούμε. Η κυβέρνηση πιστεύω ότι έδρασε με δόλο, ιδιαίτερα απέναντι στους ηλικιωμένους. Και ο νοών νοήτω.

  2. Έχει απόλυτο δίκιο ο Πολακης…30000 νεκροί ζητούν δικαίωση.. από τούς αλαζόνες και εμμονικους κυβερνώντας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *