Είστε εδώ

Exit Polls: Καταρρέει ο μύθος του “αήττητου” Μητσοτάκη! Κασσελάκης: “Αύριο δεν αλλάζει η επισφάλεια, η ανασφάλεια και η φτώχεια” – Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ : «Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση»

Ένα πρώτο σχόλιο για το exit poll των ευρωεκλογών έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος της οικίας του, λίγο πριν φτάσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κουμουνδούρου.

«Αύριο δεν αλλάζει η επισφάλεια, η ανασφάλεια η φτώχεια που βιώνει τόσος κόσμος. Ας έχουμε στο μυαλό μας την πυξίδα της πολιτικής, για ποιο λόγο όλοι κάνουμε αυτό που όλοι κάνουμε και το ίδιο ισχύει για τα στελέχη που θέλουν να σχολιάσουν σήμερα. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό για την καρέκλα και τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Πρέπει να το κάνουμε για να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Για ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου exit poll.

«Μια σαφής αποδοκιμασία των πολιτικών του. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης. Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευση του» αναφέρουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Είναι σαφές πως είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Είναι επίσης σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του κ. Ανδρουλάκη για μόνομέτωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη».

Το πρώτο exit poll που δημοσιεύτηκε δείχνει τη ΝΔ να βρίσκεται πρώτη με ποσοστό 28% έως 32% και τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστό από 15,2% έως 18,2%.

Ειδικότερα:

ΝΔ από 28% έως 32% από 7 έως 8 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ από 15,2% έως 18,2% 4 έδρες

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από 10,9% έως 13,9% 3 έδρες

ΚΚΕ από 7,9% έως 10,3% 2 έδρες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από 7,6% έως 10% 2 έδρες

NIKH από 2,9% έως 4,9% 1 έδρα

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από 2,6% έως 4,6% 1 έδρα

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ από 1,3% έως 2,7%

ΜέΡΑ25 από 2% έως 3,4%

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ από 2,2% έως 3,6% από 0 έως 1 έδρα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ από 0,7% έως 1,7%

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από 1,4% έως 2,8%

ΚΟΣΜΟΣ από 0,5% έως 1,5%

ΑΛΛΟ από 2,6% έως 4,6%

Μια σκέψη στο “Exit Polls: Καταρρέει ο μύθος του “αήττητου” Μητσοτάκη! Κασσελάκης: “Αύριο δεν αλλάζει η επισφάλεια, η ανασφάλεια και η φτώχεια” – Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ : «Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση»

  1. Η Νέα Αριστερά που έφτασε η ώρα να εισπράξει τα επιχειρα της στάσης των προδοτών. Αναντιστοιχία με το εκλογικό αποτέλεσμα και τον κόσμο.Επιστροφη των εδρών.Η μήπως σκέφτονται τον Ανδρουλάκη;Επιστρέψτε τις έδρες.Αυτο ως ένδειξη της υπόληψης αν την έχετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *