Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια…”;! Ο Σαμαράς βλέπει Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο πίσω από τη δικογραφία και καταθέτει μηνύσεις!!!!

“Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια…”;! Ο Σαμαράς βλέπει Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο πίσω από τη δικογραφία και καταθέτει μηνύσεις!!!!

Ή βλέπει φαντάσματα, ή … εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια! Δεν εξηγείται αλλιώς η σπουδή του πρώην πρωθυπουργού ( τα έργα και τις ημερες της Δικαιοσύνης επί πρωθυπουργίας του τα θυμόμαστε όλοι …) να καταγγείλλει τον Πρωθυπουργό και τον αν Υπ Δικαιοσύνης ( προσοχή, όχι τον υπουργό Κοντονή, αλλά τον Παπαγγελόπουλο που προφανώς “έχει στο μάτι” πιθανώς και από άλλες υποθέσεις…), ότι δήθεν καθοδήγησαν την δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή για τη Νοβάρτις και που, όπως ειπώθηκε από τις Αρχές, στηρίχθηκε σε στοιχεία από την έρευνα του FBI και των αμερικανών επανω στο παγκόσμιο σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας! Σήμερα, λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη και σε νέα δήλωση, έξω από το περιστύλιο της Βουλής, ακόμα λιγ’οτερο ψύχραιμη από την χθεσινή!

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε:

«Καταθέτω μήνυση αύριο στον Άρειο Πάγο κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Παπαγελλόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός Δικαιοσύνης. Με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου, φάνηκε η σκευωρία. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλώ αλλά τώρα θα καταλάβουν και αυτοί ότι θα τους πάω μέχρι το τέλος«.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top