Είστε εδώ

ΕΥΔΑΠ: Κίνητρα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη σύνδεση των κατοίκων στο Θριάσιο

Απαλλαγή από το πάγιο για 2 χρόνια, περίοδο αποπληρωμής μέχρι 6 χρόνια, και ” επιδότηση ” 2.500 ευρώ, είναι μερικά από τα ” κίνητρα ” που προσφέρει η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ στους κατοίκους του Θριάσιου για την σύνδεσή τους στο αποχετευτικό δίκτυο.
Λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο περιβαλλοντικό κόστος το οποίο επωμίζεται καθημερινά η περιοχή του Θριασίου Πεδίου, η εταιρία, με αίσθημα κοινωνικής, περιβαλλοντικής και εθνικής ευθύνης παρέχει επιπλέον οικονομικά κίνητρα στους κατοίκους της περιοχής για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσης της εταιρίας.
Η δυσμενής οικονομική συγκυρία που έχει επηρεάσει τα ελληνικά νοικοκυριά λειτουργεί αποτρεπτικά στη σύνδεση των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης, παρά την παραγωγική λειτουργία του υπερσύγχρονου Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο Θριάσιο τα τελευταία χρόνια, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά από ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ., ειδικά για τους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου, η εταιρία διαθέτει για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης, το ποσό των 2.500 € (πλέον ΦΠΑ). Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλες οι αναγκαίες εργασίες εντός του ακινήτου για την προσαρμογή του εσωτερικού δικτύου καθώς και το κόστος της σύνδεσης που έχει καταλογιστεί από το Δήμο.
Η Απόφαση του Δ.Σ. προβλέπει δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε περίοδο 72 μηνών (6 έτη) κατά μέγιστο.
Τέλος, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των νοικοκυριών που θα συνδεθούν στο δίκτυο αποχέτευσης το χρονικό διάστημα απαλλαγής από τα τέλη αποχέτευσης ανέρχεται σε 2 έτη.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης ορίζεται η 1η Φεβρουαρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του, οι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ στην Ελευσίνα (τηλ. 210 21.44.963 και 210 21.44.965) ή σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *