Είστε εδώ

Έτσι εξηγείται! Ο Μαραντζίδης των … “δημοσκοπήσεων” του ΠΑΜΑΚ, εκπομπή στο ΣΚΑΙ 100,3 με Πορτοσάλτε!

Τον θαυμάσαμε ως τον επιστήμονα, πίσω από τα “επιστημονικά” γκάλοπ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που τέσσερεις εκλογικές αναμετρήσεις, τους τελευταίους 18 μήνες, πέφτουν μέσα μόνο ως προς το εξής: Οι κάλπες “βγάζουν”, σταθερά το αντίθετο, από την πρόβλεψή του… Αυτό βέβαια από μόνο του δίνει ένα σταθερό τεκμήριο ” αξίας “, αφού διαβάζοντας αναποδα την “εκτίμηση” μπορείς να μαντέψεις το αποτέλεσμα, της κάλπης !
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ξεκινάει από τον “αέρα” του ΣΚΑΙ 100,3 η εκπομπή: Γνωρίζοντας την ιστορία μας:«Εμφύλια Πάθη: ο Εμφύλιος Πόλεμος από την Εθνική Αντίσταση έως το τέλος του ‘49».
Πρόκειται, σύμφωνα με τον σταθμό, για το νέο ραδιοφωνικό οδοιπορικό του ΣΚΑΙ 100,3 από την Κυριακή 6 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 10 το πρωί.
Ο Άρης Πορτοσάλτε,… προσεγγίζει, την ιστορία του ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου. Μαζί του ο Στάθης Καλύβας και ο Νίκος Μαραντζίδης, συγγραφείς του πολύκροτου βιβλίου.
Φανταζόμαστε από τώρα, τον … “κρότο” που θα κάνουν Αρης , Στάθης και Νικόλας ( Ποταμίσιος ), μιλώντας με τη γνωστή τους … νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα για τον λαό και την Αριστερά, για μια τόσο κομβική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας …

Μια σκέψη στο “Έτσι εξηγείται! Ο Μαραντζίδης των … “δημοσκοπήσεων” του ΠΑΜΑΚ, εκπομπή στο ΣΚΑΙ 100,3 με Πορτοσάλτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *