Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εθνική κίνηση Τσίπρα! Απένειμε εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που κράτησε και τις δηλώσεις που έκανε στη Σύνοδο της Σόφιας (vid)

Εθνική κίνηση Τσίπρα! Απένειμε εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που κράτησε και τις δηλώσεις που έκανε στη Σύνοδο της Σόφιας (vid)

Εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που κράτησε για το Σκοπιανό, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετά τη σύνοδο του ΕΛΚ απένειμε on camera ο Πρωθυπουργός Αλ Τσίπρας, κατα τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημπσιογραφων, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της Συνοδου στη Σόφια!

Πιο συγκεκριμένα χαιρέτισε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες, πριν από τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για το Σκοπιανό, αν και όπως είπε δεν κρίνει πως είναι η στιγμή να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. «Άκουσα χτες με χαρά, τον κ. Μητσοτάκη εδώ στη Σόφια να τοποθετείται ουσιαστικά υπερασπιζόμενος την εθνική θέση με την οποία προσερχόμαστε στις διαπραγματεύσεις. Καλοδεχούμενη η στάση του, γνωρίζουμε τόσο εγώ, όσο και ο ΥΠΕΞ, ότι διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό όλων των Ελλήνων. Και η διαμόρφωση ενός κλίματος συνεννόησης στα εθνικά θέματα, θα βοηθήσει τη χώρα να πάει μπροστά. Είμαι διαθέσιμος για ενημέρωση, αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμη η στιγμή να συγκληθούν ανώτατα όργανα, όπως το Συμβούλιο Αρχηγών».

Πηγή: newspost.gr

Leave a Reply

Top