Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εθισμένο στο ψέμα το … Πρώτο Θέμα!!! Fake News για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπουλης και την τραγωδία στην Ξάνθη …

Εθισμένο στο ψέμα το … Πρώτο Θέμα!!! Fake News για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπουλης και την τραγωδία στην Ξάνθη …

Δεν έχουν τον θεό τους … ούτε τα Χριστούγεννα! Το Πρώτο Θέμα στις 22/12/2017) δημοσίευσε για τον ψυχιατρικό ασθενή που σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε στην Ξάνθη: «Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Αλεξανδρούπολης απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια».

Η πληροφορία αυτή είναι ψευδής, διότι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Π.Γ. Νοσοκομείου Έβρου, κ. Δημ. Αδαμίδης, ο συγκεκριμένος ασθενής δεν νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά σε ιδιωτική κλινική άλλου νομού της Βόρειας Ελλάδας, απ’ όπου και πήρε τριήμερη άδεια!

«Εκείνο που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι η ευκολία με την οποία το Πρώτο Θέμα, στην προσπάθειά του να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα δημόσια νοσοκομεία δημοσιεύει ψευδείς πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσει από τα επίσημα στοιχεία του νοσοκομείου», τονίζει ο κ. Αδαμίδης απαιτώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και επιφυλασσόμενος για την άσκηση ενδίκων μέσων.

Πηγή: left.gr

One thought on “Εθισμένο στο ψέμα το … Πρώτο Θέμα!!! Fake News για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπουλης και την τραγωδία στην Ξάνθη …

Leave a Reply

Top