Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Εταιρεία στην οποία πρόεδρος είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη η μία από τις 3 που αναλαμβάνουν την κατασκευή των κλειστών κέντρων στα νησιά

Εταιρεία στην οποία πρόεδρος είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη η μία από τις 3 που αναλαμβάνουν την κατασκευή των κλειστών κέντρων στα νησιά

Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου επέλεξε τις τρεις ανάδοχες εταιρίες που θα κατασκευάσουν τα κλειστά κέντρα σε Λέσβο, Χίο και Σάμο. Η απόφαση αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου στη Διαύγεια.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΕ αναλαμβάνει το έργο των προπαρασκευαστικών εργασιών περίφραξης και καθαρισμού της έκτασης που επιτάχθηκε στη Λέσβο αντί του συνολικού ποσού των 854.390 ευρώ.

Στη Σάμο το έργο αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. αντί του συνολικού ποσού των 947.651 ευρώ.

Τέλος, η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. είναι ο ανάδοχος για το ίδιο έργο στη Χίο, αντί του συνολικού ποσού του 1.031.398 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ, του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πρόεδρος είναι ο κ.Μιχαήλ Γουρζής, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος στην μητρική εταιρεία.

Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να πληροφορηθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Αλεξάνδρα Γουρζή, πατέρας της οποίας είναι ο Μιχαήλ Γουρζής. (πχ: parapolitika.gr, dionellis.gr)

Υπενθυμίζεται,  εξάλλου, ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, το Documento αποκάλυπτε ότι είχε ανάψει φωτιές στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον ένα σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα» “στο οποίο αναφερόταν ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είχε δειπνήσει με στελέχη της κατασκευαστικής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, καθώς αντιπρόεδρος της εταιρείας είναι ο πεθερός του Γιώργου Γεραπετρίτη ενώ στην εταιρεία εργάζεται και η κόρη του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Γεραπετρίτης, λοιπόν, θεώρησε ότι το όλο σχόλιο δεν είχε στόχο τόσο την πρόεδρο όσο τον ίδιο και θεώρησε υπεύθυνο της διαρροής τον πρώην διευθυντή των «Νέων» Δημήτρη Μητρόπουλο που είναι επίσης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού“.

6 thoughts on “Εταιρεία στην οποία πρόεδρος είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη η μία από τις 3 που αναλαμβάνουν την κατασκευή των κλειστών κέντρων στα νησιά

  1. Προς τι η οιαδήποτε έκπληξη; Μέχρι σήμερα μάθαμε για κουμπάρους, ”νταβατζήδες” μετά για συντρόφους και συγγενολόι και τώρα εμφανίζονται και οι εξ αγχιστείας. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός όπως αναφωνούσε ο μακαρίτης ηθοποιός Τσαγανέας. Ομερτά γαρ…Συνηθίσαμε πια!!

  2. Κλέφτες και απατεώνες, οικογενειακό το θέμα
    Όλοι θέλουν κρέμασμα, και τα τσιράκια τους οι Ματατζηδες

Leave a Reply

17 + seven =

Top