Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Έσβησε” τους “τσαμπουκάδες” Σαμαρά ο Τζανακόπουλος: Κατατρομοκρατήθηκα τώρα…(vid)

“Έσβησε” τους “τσαμπουκάδες” Σαμαρά ο Τζανακόπουλος: Κατατρομοκρατήθηκα τώρα…(vid)

Σκωπτικά απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ερώτηση σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρα και την υπόθεση Novartis. Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού στο Crash, ότι θα «καθίσει στο σκαμνί τον κ. Τσίπρα».

«Κατατρομοκρατήθηκα τώρα», ήταν η αυθόρμητη απάντηση του κ. Τζανακόπουλου.

«Κοιτάξτε, η αξιωματική αντιπολίτευση, από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis, ακολούθησε μία γραμμή υπεκφυγής, μια γραμμή συγκάλυψης, μία γραμμή που στόχευε να εμποδίσει τη διαλεύκανση της υπόθεσης με κάθε μέσο. Εκβίασε την ελληνική δικαιοσύνη, προσπάθησε να κατατρομοκρατήσει τους προστατευόμενους μάρτυρες, προσπάθησε με διαδικοσιολογίες να εμποδίσει τη θεσμική πορεία της δικογραφίας από τα δικαστήρια, από την Εισαγγελία στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης. Και από εκεί και πέρα, η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης γνωρίζετε ότι θα αποφασίσει επί των νομικών ζητημάτων για την περαιτέρω πορεία της δικογραφίας», συνέχισε ο Δ.Τζανακόπουλος.

Πρόσθεσε επίσης ότι «το να ομιλεί η Ν.Δ. για ένα φιάσκο, το οποίο η ίδια προσπάθησε να προκαλέσει, νομίζω ότι δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν. Το ζήτημα είναι το εξής: η ελληνική κυβέρνηση έχει πει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, έτσι ώστε να ακολουθηθούν όλες οι θεσμικές προβλεπόμενες διαδικασίες για να φτάσει αυτή η υπόθεση στην πλήρη διαλεύκανση. Όσοι είναι αθώοι, να αποδειχθεί η αθωότητά τους και όσοι είναι ένοχοι, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν όλα όσα προστάζει ο νόμος. Αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι αυτό αποτελεί και μία δίκαιη αντιμετώπιση, μία δίκαιη απάντηση στο αίτημα της κοινωνίας για κάθαρση. Τώρα, από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον κύριο Σαμαρά και τις κούφιες του απειλές, νομίζω ότι είναι προφανές πως σχετίζονται με το γεγονός ότι πρέπει να αισθάνεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση».

Πηγή: altsantiri.gr, neaselida.gr 

Leave a Reply

nineteen + 13 =

Top