Είστε εδώ
Home > FAQ media > 8 μήνες μετά, τα “μαζεύει” το “Πρώτο Θέμα’ για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ζητούμε συγνώμη από την οικογένεια…

8 μήνες μετά, τα “μαζεύει” το “Πρώτο Θέμα’ για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ζητούμε συγνώμη από την οικογένεια…

Όπως γράφει ο Δ.Κανελλόπουλος στην “εφημερίδα των Συντακτών”, ο Κηλαηδόνης δεν το γούσταρε το Πρώτο Θέμα και το είχε δηλώσει εγκαίρως σε άσχετη φάση και αρκετά πριν το θάνατό του: «Το Πρώτο Θέμα δεν το διαβάζω, δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο που εκφράζει και το απεχθάνομαι. Δεν θέλω να συνδεθεί η μουσική μου με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, διότι μου είναι αντιπαθής με όσα έχει κάνει μέχρι τώρα».

Η εφημερίδα δεν το υπολόγισε καν αυτό και βγήκε να σκυλεύσει εμπορικά τη μουσική του. Είχε στείλει κι επιστολή η οικογένεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη«Σας εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεσή μας, καθώς και την έντονη αγανάκτηση και διαμαρτυρία μας για την ενέργειά σας αυτή, για την οποία, όπως γνωρίζετε, δεν λάβατε (και ούτε θα μπορούσατε ποτέ να έχετε λάβει), καμία άδεια, ούτε από τον αείμνηστο Λουκιανό, ούτε βέβαια, ύστερα από την απώλειά του, από εμάς».

Σήμερα λοιπόν το Πρώτο Θέμα ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του Λουκιανού με ένα μικρό μονόστηλο στη 2η σελίδα (φωτογραφία).

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top