Είστε εδώ
Home > FAQ media > ΕΡΤ- ΠΥΣΠΕΡΤ: Για ωμή παρέμβαση στις εκλογές τους κατηγορούν τον διορισμένο από την κυβέρνηση Ζούλα οι εργαζόμενοι

ΕΡΤ- ΠΥΣΠΕΡΤ: Για ωμή παρέμβαση στις εκλογές τους κατηγορούν τον διορισμένο από την κυβέρνηση Ζούλα οι εργαζόμενοι

“Χέρι” ακόμα και στις εκλογές των εργαζομένων της ΕΡΤ επιχειρεί να βάλει ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές της δημόσιας ραδιοφωνίας-τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΥΣΠΕΡΤ) κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα «για ωμή παρέμβασή του» στις εκλογικές διαδικασίες των εργαζομένων.

Όπως καταγγέλλει η ΠΥΣΠΕΡΤ, ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας υποδεικνύει, τι πρέπει να κάνουν και πώς, οι εργαζόμενοι, αναφορικά με την εκλογή εκπροσώπων τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

«Με ωμή παρέμβασή του, μας προτρέπει για εκλογές εκπροσώπων Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (λες και αυτόν περιμέναμε), μας υποδεικνύει τον τρόπο εκλογής τους έως και εκπρόσωπο» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

«Ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος, έρχεται να πει σε εκλεγμένους προέδρους σωματείων, πώς θα κάνουν εκλογές οι εργαζόμενοι για τους εκπροσώπους τους» καταγγέλλει η ΠΥΣΠΕΡΤ.

«Φτάνει λοιπόν. Ως εδώ» σημειώνει σε έντονο ύφος ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσωπικού/ΕΡΤ και συνιστά στον πρόεδρο της ΕΡΤ να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του «το μισθολόγιο σας και…. περιμένετε τους νέους παχυλούς μισθούς σας».

«Οι εκλογές είναι δουλειά των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. Δεν σας επιτρέπουμε να ασχολείστε με τις δικές μας δουλειές. Ο νόμος τα ρυθμίζει όλα και είναι πάνω από όλους» διαμηνύει ΠΥΣΠΕΡΤ.

«Οι εργαζόμενοι, τα σωματεία και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα αποφασίσουν για τις εκλογές τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

«Το είδαμε και αυτό!

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ μας υποδεικνύει τι πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να το κάνουμε.

Με ωμή παρέμβασή του, μας προτρέπει για εκλογές εκπροσώπων Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (λες και αυτόν περιμέναμε), μας υποδεικνύει τον τρόπο εκλογής τους έως και εκπρόσωπο.

Ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος, έρχεται να πει σε εκλεγμένους προέδρους σωματείων, πως θα κάνουν εκλογές οι εργαζόμενοι για τους εκπροσώπους τους.

Φτάνει λοιπόν. Λοιπόν. Ως εδώ.

Ασχοληθείτε με τα καθήκοντα σας, το μισθολόγιο σας και…. περιμένετε τους νέους παχυλούς μισθούς σας.

Οι εκλογές είναι δουλειά των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

Δεν σας επιτρέπουμε να ασχολείστε με τις δικές μας δουλειές.

Ο νόμος τα ρυθμίζει όλα και είναι πάνω από όλους.

Οι εργαζόμενοι, τα σωματεία και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα αποφασίσουν για τις εκλογές τους.

Υ.Γ Ραντεβού στο Διοικητικό Συμβούλιο»

Με πληροφορίες από avgi.gr

Leave a Reply

2 × one =

Top