Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ερώτημα … προς το “Πρώτο Θέμα”: Ο Λάτσης και ο Μαρινάκης, δεν χωρούσαν στην φωτογραφία ή … αυτούς δεν τους “βλέπει ο Πρωθυπουργός με τους δικούς του όρους;”

Ερώτημα … προς το “Πρώτο Θέμα”: Ο Λάτσης και ο Μαρινάκης, δεν χωρούσαν στην φωτογραφία ή … αυτούς δεν τους “βλέπει ο Πρωθυπουργός με τους δικούς του όρους;”

Ένα “βαρύγδουπο” … ρεπορταζ φιλοξενεί η εφημερίδα “Πρώτο θέμα”, όπου μάλιστα στο πρωτοσέλιδο “χτύπημα” περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες 5 πασιγνωστων Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών ( Δ. Κοπελούζου – Γ.Περιστέρη – Ι. Σαββίδη – Ευ. Μυτιληναίου και Γ. Βαρδινογιάννη ) υπό τον τίτλο ” Ο Κυριακος και η ελίτ” ! Και υπότιτλο ” Εγω θα βλέπω όλους τους επιχειρηματίες αλλά με τους δικούς μου όρους, λέει ο Πρωθυπουργός” ! Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί στην φωτογραφία ΔΕΝ περιλαμβάνονται και οι Σπύρος Λάτσης ( Lamda Development – ΕΛΠΕ – ΕΤΕ ) και Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν είναι γνωστό ότι έχει συναντήσει και αυτούς τους δύο ο Πρωθυπουργός. Η συνάντηση με τον Σπύρο Λάτση προ ολίγων εβδομάδων στο Μαξίμου είχε ανακοινωθεί και επίσημα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ με τον Βαγγελη Μαρινάκη ήταν προσφατα μαζί στη Θεσσαλονίκη όπου μάλιστα διέμειναν και στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ κατα δήλωση του ιδίου είχαν συναντηθεί στο ‘λόμπυ’ … Ο λόγος λοιπόν που δεν συμπεριλήφθησαν στην φωτογραφία οι Λάτσης και Μαρινακης ήταν γιατί …. δεν χωρούσαν στο πλάνο; Ή απλά γιατί, γι αυτους ΔΕΝ ισχύει ο τίτλος του άρθρου. Ότι δηλαδή δεν τους συναντάει με τους … “δικούς του όρους” ο Πρωθυπουργός, αλλά με … τους δικούς τους; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Leave a Reply

Top