Γενική είναι πλέον η διαπίστωση ότι βοήθησε τα μάλα στην αντιστροφή της εκλογικής εικόνας όπως ειχε διαμορφωθεί επιβαρυντικά για την κυβερνηση και το κυβερνών κόμμα μετά το αποτέλσμα των ευρωεκλογών, η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα πέντε ημερες πριν από τις κάλπες να σπάσει το εμπάργκο και να δώσει την περίφημη μαραθώνια (άνω των 2 ωελων) συνέντευξη στο δελτίο του ΣΚΑΙ!
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ως προσωπικότητα μια γοητεία την οποία και εκμεταλλεύτηκε στις συνεντεύξεις που έδωσε κατά την προεκλογική περίοδο, είπε ο Γ. Μαύρος της MRB στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα».
Στην ερώτηση αν τον βοήθησε η συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, απάντησε:
Ναι, τον βοήθησε. Και…πρόσθεσε: Όχι μόνο γιατί τον άκουσε ένα κοινό που δεν τον άκουγε αλλά και από τον τρόπο που λειτούργησε στη συνέντευξη.
Στο σημείο αυτό ο γνωστός δημοσκόπος Νίκος Μαραντζίδης συμπλήρωσε πως, στην ερώτηση που έκαναν για Μητσοτάκη και Τσίπρα «θα θέλατε να παραιτηθεί αν χάσει τις εκλογές» στον μεν πρώτο το 65% απαντούσε να παραιτηθεί, στον δεύτερο το ίδιο ποσοστό απαντούσε να παραμείνει… ( Πηγή: nonews-news.blogspot.com)
Παρόμοια τοποθέτηση ακούστηκε από πολλούς αναλυτές σε πολλά κανάλια, ενώ σε πάνελ της εκπομπής ΝΕΤ24 του Βασίλη Ταλαμάγκα στο Atticatv ακούστηκε η εκτίμηση ακόμα και για ποσοστά ψήφου που μπορεί να έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ η συνέντευξη της Τρίτης στον ΣΚΑΙ όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια από τις σημαντικότερες επικοινωνιακές του νίκες απέναντι σε ένα “εχθρικό” περιβάλλον και παίζοντας και … “εκτός έδρας”
0 Σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο