Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επιτέλους και κάποιος επιστήμονας το είπε ξεκάθαρα! Δερμιτζάκης: Απαράδεκτο να κλείνουν πρώτα επιχειρήσεις αλλά να συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο η Θεία Κοινωνία

Επιτέλους και κάποιος επιστήμονας το είπε ξεκάθαρα! Δερμιτζάκης: Απαράδεκτο να κλείνουν πρώτα επιχειρήσεις αλλά να συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο η Θεία Κοινωνία

«Πριν σταματήσουν οικονομικές δραστηριότητες, και κλείσουν επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσει η Θεία Κοινωνία» δήλωσε ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής σημείωσε ότι δεν γίνεται να κλείνουν επιχειρηματίες και παράλληλα στις εκκλησίες να συνεχίζεται η θεία μετάληψη με αυτόν τον τρόπο.

«Έπρεπε να έχει σταματήσει ήδη πριν συζητήσουμε για να κλείσουμε εστιατόρια, οικονομικές δραστηριότητες, διότι πρέπει να αποφασίσουμε, είναι δυνατόν να κλείσουμε ένα σωρό επιχειρηματίες, να έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στο ΑΕΠ και να μην υπάρχει ευελιξία από πλευρά της Εκκλησίας ας πούμε στην περίπτωση να βάλουν πλαστικό κουταλάκι για την Θεία Μετάληψη; Το θεωρώ απαράδεκτο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Μ.Δερμιτζάκης.

Αντιπρότεινε να γίνεται η Θεία Κοινωνία με πλαστικό κουτάλι μιας χρήσης ή με το μεταλλικό κουταλάκι του κάθε πιστού, κάτι που όπως είπε έχει γίνει και σε εκκλησίες άλλων χωρών.

Είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν κλείσει όλες οι Εκκλησίες στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Γερμανία. Επομένως είμαστε μία τρομερή εξαίρεση. Εάν η Εκκλησία αποφασίσει, όπως έχουν κάνει σε άλλες Εκκλησίες στον κόσμο να αλλάξει προσωρινά τον τρόπο της Θείας Μετάληψης, με πλαστικό κουταλάκι, με μεταλλικό κουταλάκι, να φέρει κάποιος από το σπίτι του, δεν ξέρω ποια θα ειναι η ευελιξία που θα δείξει. Η Εκκλησία έχει δείξει πολύ μεγάλη ευελιξία σε παλιότερες εποχές» – πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

πηγή: newpost.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on “Επιτέλους και κάποιος επιστήμονας το είπε ξεκάθαρα! Δερμιτζάκης: Απαράδεκτο να κλείνουν πρώτα επιχειρήσεις αλλά να συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο η Θεία Κοινωνία

  1. Τα παπαδαριά μαζί με την κυβέρνηση, βολεύονται να έχουν από κάτω αυτόν τον απαίδευτο και αγράμματο λαό!!! Τα ποίμνια δεν σκέφτονται και μπαίνουν εύκολα στο μαντρί!!!Θα δούν και λίγο big brother με τα συναφή και δεν θα ζητήσουν τίποτα άλλο!!! Βολεύονται και αυτοί με ένα : έχει ο θεός……και κοιμούνται για να κατεβάσουν “γάλα” την άλλη μέρα για τον “βοσκό”!!! Και για να μην αδικώ μόνο τον λαό(κοπάδι), να θυμίσω και την πρόεδρο να ασπάζεται εικόνα αφού πρώτα έβγαλε την μάσκα!!! Αυτά βλέπει το κοπάδι με τα νεογνά ερίφια και ακολουθεί τους ηγέτες!!! Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα………..

Leave a Reply

2 × 2 =

Top