Είστε εδώ

Επιτέλους! “Βόμβα” Πολάκη για την υπόθεση Σαλμά: Θα ζητήσουμε πίσω τα λεφτά …

Αυτό που λένε τοσον καιρο κρυφά αλλά και ανοιχτά ( δημόσια στα social media ) οι πολίτες, εξέφρασε σήμερα με σχόλιό του, μετά την λήξη της συνεδρίασης της Εξεταστικης για τα σκανδαλα στο χωρο της Υγείας ο αν Υπ Υγείας, Παύλος Πολάκης: «Θα ζητηθούν με αστική αγωγή τα χρήματα πίσω» διαμηνύει στο σχόλιό του στο facebook !

Θέμα της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής ήταν η απόφαση που εκδόθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2014, από τον τότε υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο, με την οποία καθόριζε την τιμή αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ για την ιατρική πράξη της διαγνωστικής αρθροσκόπησης στα 1.500 ευρώ με αποτέλεσμα να επωφεληθεί συγκεκριμένη εταιρεία η «Διαγνωστική Αρθροσκόπηση Ε.Ε» που έκανε 550 τέτοιες αρθροσκοπήσεις.
Γιατροί και διαγνωστικά κέντρα… «αξιοποίησαν» αυτό το παραθυράκι και κοστολογούσαν τη διαγνωστική εξέταση όσο και την επέμβαση. Τη νομοθετική ασάφεια φέρεται να εκμεταλλεύθηκε και ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Επιτροπή, το διαγνωστικό κέντρο του διεξήγαγε 550 σχετικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, επικαλούμενος δεδομένα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, είχε κατηγορήσει τον Μ. Σαλμά ότι με κυβερνητική ανοχή και με τη βοήθεια οικείων στελεχών σε νοσοκομεία και οργανισμούς είχε στ
Πηγή: left.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *