Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επιτελικό τσίρκο! Μειωμένες οι ρίψεις των Canadair στη Βαρυμπόμπη γιατί λόγω καύσωνα έρχονται από…τη Σκύρο!

Επιτελικό τσίρκο! Μειωμένες οι ρίψεις των Canadair στη Βαρυμπόμπη γιατί λόγω καύσωνα έρχονται από…τη Σκύρο!

Περιορισμένες ρίψεις κάνουν τα εναέρια πτητικά μέσα, καθώς όπως αποκαλύπτεται τα Καναντέρ που επιχειρούν στην πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη έρχονται…από τη Σκύρο!

Όπως είπε ο ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ Κώστας Αλατζάς τα Canadair 215 έρχονται από Σκύρο γιατί η Πολεμικη Αεροπορία λόγω καύσωνα έχει προβεί σε μετασταθμεύσεις καθώς τα συγκεκριμένα αεροσκάφη δεν μπορούν να απογειωθούν όταν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Έκπληκτος πάντως ο παρουσιαστής Γιάννης Παπαδόπουλος είπε “εντάξει από τη Σκύρο ακόμα έρχονται; 13.30 ώρα ξεκίνησε η πυρκαγιά, τώρα πλέον είναι 19.30, 6 ώρες έρχονται; Άρα οι καταγγελίες κατοίκων και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης όπως ο κ.Βρεττός ότι δεν είναι ιδιαίτερα αισθητή και πάντως δεν είναι αυτή που θα έπρεπε η παρουσία των εναέριων μέσων έχουν βάση”.

Ο Κ.Αλατζάς είπε ακόμα ότι τα Canadair επιστρέφουν μετά από ρίψεις για ανεφοδιασμό και πάλι στη Σκύρο, ενώ η διαθεσιμότητα κάθε μέρα των Canadair δεν ξεπερνά τα 10, με αποτέλεσμα όταν έχουμε πολλές φωτιές να μην επαρκούν.

Leave a Reply

seven + eighteen =

Top