Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επιτελικό … μπάχαλο! Κατέρρευσε με το «καλημέρα» η πολυδιαφημισμένη τηλεκπαίδευση της Κεραμέως, “έπεσε το σύστημα” – Σε πανευρωπαϊκό πρόβλημα … το ρίχνουν οι «Άριστοι” !!!

Επιτελικό … μπάχαλο! Κατέρρευσε με το «καλημέρα» η πολυδιαφημισμένη τηλεκπαίδευση της Κεραμέως, “έπεσε το σύστημα” – Σε πανευρωπαϊκό πρόβλημα … το ρίχνουν οι «Άριστοι” !!!

Ούτε αυτό! Ούτε για την πολυδιαφημισμενη τηλεκπαίδευση, του Μητσοτάκη, της Κεραμέως και του Πιερρακάκη … δεν ήταν προετοιμασμένο το “επιτελικό κράτος”, που αποδείχθηκε όπως σε όλα σχετικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εντελώς ανίκανο να προσφέρει έστω και τα στοιχειώδη στους πολίτες!!!
Υποχρεωτική είναι από σήμερα και για τρεις εβδομάδες η τηλεκπαίδευση στα γυμνάσια και τα λύκεια ωστόσο, με το «καλημέρα» το σύστημα κατέρρευσε μαζί με τις διαβεβαιώσεις της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως πως είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι στο υπουργείο.

Αν και το υπουργείο Παιδείας είχε μήνες να προετοιμαστεί από το πρώτο lockdown, σε περίπτωση που χρειαζόταν μελλοντικά να εφαρμοστεί και πάλι η υποχρεωτική τηλεκπαίδευση, τελικά όπως φάνηκε τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ώρα.

Σύμφωνα με αναφορές γονέων υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο διαδίκτυο, με πολύ χαμηλές ταχύτητες, αλλά και προβλήματα στη σύνδεση με το σύστημα.

Αν και οι μαθητές προσπαθούν να μπουν στην εφαρμογή Webex Meetings, τους «πετάει» έξω αναγράφοντας στο μήνυμα πως παρουσιάστηκε πρόβλημα στην σύνδεση.

Έπειτα, από επικοινωνία που είχε το documentonews.gr με το υπουργείο Παιδείας, οι αρμόδιοι ανέφεραν ότι γίνονται προσπάθειες να διορθωθεί το πρόβλημα. Σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφόρηση ενημέρωσαν ότι ότι υπάρχει πανευρωπαϊκό πρόβλημα στη CISCO κάτι που επηρεάζει και το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

five × two =

Top