Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Επίσημη ανακοίνωση μέσω twitter! Αποχώρησε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο του ημιτελικού! Γιαννακόπουλος: Προάγγελος αποχώρησης της “οικογένειας” από το μπάσκετ… (vid)

Επίσημη ανακοίνωση μέσω twitter! Αποχώρησε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο του ημιτελικού! Γιαννακόπουλος: Προάγγελος αποχώρησης της “οικογένειας” από το μπάσκετ… (vid)

Την απόφαση να μην βγουν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πήραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικαλέστηκαν τη διαιτησία στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, στην οποία οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου σφύριξαν μόλις πέντε φάουλ στους γηπεδούχους και 13 στους φιλοξενούμενους.

Η απόφαση για αποχώρηση της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ από το γήπεδο του ΟΑΚΑ επισημοποιήθηκε και μέσω του επίσημου λογαρισμού του Ολυμπιακού στο twitter:

Σχολιάζοντας την απόφαση του Ολυμπιακού ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: «Προφανώς οι κ. Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ρίχνουν την ευθύνη στον Παναθηναϊκό και τη διαιτησία. Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Leave a Reply

Top