Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Επιμένει στα #fake news για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Επιμένει στα #fake news για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Επιμένει με νεότερη ανάρτησή του ο Μαργαρίτης Σχοινάς στα όσα έγραψε τη Δευτέρα στο twitter του “καταγγέλλοντας” ότι στα εγκαίνια της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ, παρά την απάντηση που έλαβε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας εκπρόσωπος της Κομισιόν σε tweet του ισχυρίστηκε «ότι η συγχρηματοδότηση από την ΕΕ της ιστορικής ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων αποσιωπήθηκε στη σημερινή κάλυψη των εγκαινίων. Σε μια εποχή που η Ευρώπη βάλλεται, σημαντικό να τονίζεται ο ρόλος της ΕΕ στην αναπτυξιακή ανάταξη της χώρας».

Το σχόλιο έκανε φυσικά retweet ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στα εγκαίνια για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα, είπε πως «το έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα έχει συνολικό προϋπολογισμό 245 εκατομμύρια ευρώ και πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων».

Απάντηση στο Μαργαρίτη Σχοινά έδωσε μέχω twitter ο Δημήτρης Τζανακόπουλος λέγοντας ότι «Ο κ. Σχοινάς ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter».

Με σημερινό του tweet, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, εμμένει στη χθεσινή του ανάρτηση, λέγοντας πως αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην κάλυψη των εγκαινίων και όχι στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: koutipandoras.gr 

Leave a Reply

eighteen − ten =

Top