Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επικοινωνιακή καταιγίδα: Θαύμα! Και 13η σύνταξη θα υποσχεθεί ο Μητσοτάκης… ( μην “τσιμπάτε”, εκτός από το ψέμα, υπάρχει και παγίδα…)

Επικοινωνιακή καταιγίδα: Θαύμα! Και 13η σύνταξη θα υποσχεθεί ο Μητσοτάκης… ( μην “τσιμπάτε”, εκτός από το ψέμα, υπάρχει και παγίδα…)

Κάθε εβδομάδα και ένα θαύμα! Ούτε δημοσιονομικός εκτροχιασμός πλέον, ούτε ψευτο-επιδόματα φτώχειας. Πάνε αυτά…
Τώρα, επί ΝΔ -όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα»- η 13 σύνταξη (θα εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ) θα είναι «μόνιμη» και το ποσό που θα χορηγηθεί, θα είναι ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή ίδιο με αυτό που χορηγήθηκε με τη μορφή της 13ης σύνταξης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή, τι μας λένε; Ότι η ΝΔ θα θεσπίσει μόνιμη 13η σύνταξη… ΝΑΙ αυτή που είχε θεσπίσει ΗΔΗ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μας λένε, επίσης, ότι το ποσό που θα χορηγηθεί θα είναι ΙΔΙΟ με αυτό που χορήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απλά, τώρα, δεν υπάρχει λόγος για όψιμη προπαγάνδα. Δεν υπάρχει λόγος για αποδόμηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να «μιλήσει» ο κ. Στουρνάρας.

Κανονικότητα βλέπετε…

Πηγή: newsique.gr

ΥΓ: Άσε που … μαρτυράνε μόνοι τους και χωρίς “ξύλο”…που λένε: “Εκτος απο τα εισοδηματικά και περουσιακα κριτηρια”, το ρεπορτάζ λέει οτι θα ειναι και αφορολόγητη! Άρα δεν ειναι “13η συνταξη” – γιατί οι συντάξεις και φορολογούνται και έχουν ασφαλιστικές εισφορές, αλλα… κοινωνικο μέρισμα. Επιδοματικής μορφής, που σημαλινει οτι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ακυρωθεί χωρίς προβλήματα συνταγματικότητας…

2 thoughts on “Επικοινωνιακή καταιγίδα: Θαύμα! Και 13η σύνταξη θα υποσχεθεί ο Μητσοτάκης… ( μην “τσιμπάτε”, εκτός από το ψέμα, υπάρχει και παγίδα…)

Leave a Reply

9 + sixteen =

Top