Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανανέωση της θητείας Στουρνάρα από Μητσοτάκη: “Θα ξανασυναντηθούμε όποτε θα μπορεί να υπονομεύει την επόμενη κυβέρνηση”

Επικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανανέωση της θητείας Στουρνάρα από Μητσοτάκη: “Θα ξανασυναντηθούμε όποτε θα μπορεί να υπονομεύει την επόμενη κυβέρνηση”

Με άκρως ειρωνικό τρόπο αντιμετώπισε η Κουμουνδούρου την ανανέωση για 6 ακόμα χρόνια της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στην ΤτΕ. Παράλληλα το σχόλιο περιέχει και ένα πολιτικό “τσίγκλισμα” για τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθως προεξοφλεί οτι επόμενη κυβέρνηση όποτε γίνουν εκλογές, θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Ευχόμαστε στον κ. Στουρνάρα μία καλή δεύτερη θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας. Τουλάχιστον τώρα που δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψή του, με πρώτη από όλες αυτή για ύφεση 4% λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Όχι όπως όταν προέβαλλε σθεναρή αντίσταση ενάντια στο σχέδιο για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, θέτοντας την πιστοληπτική γραμμή στήριξης ως δήθεν μοναδική λύση. Ούτε όπως όταν πίεζε για περικοπή των συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου που απέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή, θα ξανασυναντηθούμε αργά η γρήγορα, οπότε θα έχει και πάλι όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να υπονομεύει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

2 thoughts on “Επικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανανέωση της θητείας Στουρνάρα από Μητσοτάκη: “Θα ξανασυναντηθούμε όποτε θα μπορεί να υπονομεύει την επόμενη κυβέρνηση”

  1. Θα ξανασυνταθημθουμε στουρνο – αρα . Πισω εχει η αχλαδα την ουρα και φυσικα θα μας βρισκεις συνεχως μπροστα σου . Θα περασεις δυσκολα . Επιλογη σου

Leave a Reply

6 − five =

Top