Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επικό σχόλιο Πολάκη στη Βουλή για τη συνωμοσιολογία ΝΔ-ΣΚΑΙ: Ζεράρ ντε Βιλιέ έχετε καταντήσει – Δείτε πώς κυβερνάει η Αριστερά γιατί είχατε μάθει στις μπάζες

Επικό σχόλιο Πολάκη στη Βουλή για τη συνωμοσιολογία ΝΔ-ΣΚΑΙ: Ζεράρ ντε Βιλιέ έχετε καταντήσει – Δείτε πώς κυβερνάει η Αριστερά γιατί είχατε μάθει στις μπάζες

Με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε ασχολίαστη την ακατάσχετη συνομωσιολογία της ΝΔ, παρομοιάζοντάς την με τον συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων τσέπης, Ζεράρ ντε Βιλιέ!

«Να φύγουμε λίγο από τον Μαδούρο, τα αεροπλάνα και τη Βενεζουέλα» είπε αρχικά ο Π. Πολάκης στην Ολομέλεια απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ζεράρ ντε Βιλιέ έχετε καταντήσει τώρα τελευταία» πρόσθεσε με αρκετή δόση ειρωνείας.

Παρουσιάζοντας τροπολογίες που έχουν κατατεθεί στη Βουλή, ο κ. Πολάκης, απευθύνθηκε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολίασε: «Σήμερα θα σας αποδείξω πως κυβερνάει η Αριστερά. Δεν το ξέρετε αυτό, γιατί είχατε μάθει στις μπάζες προηγούμενων δεκαετιών. Να φύγουμε λίγο από τους Μαδούρο, και τα αεροπλάνα και τη Βενεζουέλα. Ζεράρ ντε Βιλιέ έχετε καταντήσει τελευταίως. Εδώ έχετε κάνει πολιτική τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ που μιλάγανε για απαγωγή του Τσίπρα από τις Μαλδίβες. Και είπα ότι πήγαμε εμείς, οι εκπαιδευμένοι κομάντος της εποχής της ΚΝΕ, και τον απελευθερώσαμε. Δεν ντρεπόμαστε λίγο;».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφερόμενος σε τροπολογία για τον μοριακό έλεγχο του αίματος, κατήγγειλε πως «η Δεξιά είχε δώσει τη δυνατότητα στο ΚΕΕΛΠΝΟ να παραγγέλνει τα τεστ μοριακού ελέγχου του αίματος για 80 ευρώ έκαστο, την ίδια στιγμή που η Πολωνία τα προμηθευόταν με 11 ευρώ το ένα». Όπως είπε, σήμερα υπάρχει ένας διαγωνισμός σε εξέλιξη, που θα επιτρέψει την προμήθεια του κάθε τέστ έναντι 5,45 ευρώ. Ταυτόχρονα και μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, το υπουργείο Υγείας πέτυχε οι δύο εταιρείες που προμηθεύουν στην παρούσα φάση τέστ μοριακού ελέγχου του αίματος, έναντι 8 ευρώ το ένα, να δώσουν στο ποσό αυτό έκπτωση 25%.

Αναφέρθηκε ακόμα στις τροπολογίες για τις μετακινήσεις του προσωπικού του ΕΚΑΒ και τις διοικήσεις των νοσοκομείων.
«Τόσες κυβερνήσεις πέρασαν. Γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε ένα σύστημα για να μοριοδοτούνται οι μετακινήσεις του ΕΚΑΒ; Κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο που έλεγε ότι οι βάρδιες του ΕΚΑΒ σε κάθε περιοχή εξαρτώνται από τους πόσους βουλευτές έχει», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και τόνισε «λήγουν οι θητείες των διοικήσεων σε νοσοκομεία. Ρυθμίζουμε ότι αυτές που λήγουν προκηρύσσονται σε διάστημα δύο μηνων και απλά παρατείνουμε την θητεία των υπηρετούντων για να μην υπάρξει κενό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, documentonews.gr, ethnos.gr

Leave a Reply

Top