Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Επική αυθόρμητη αντίδραση Τσίπρα που συνάντησε συμμαθητή του στα Ματογιάννια: “Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…στη”! (vid)

Επική αυθόρμητη αντίδραση Τσίπρα που συνάντησε συμμαθητή του στα Ματογιάννια: “Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…στη”! (vid)

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο Αλέξης Τσίπρας στη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται μετά την επιβολή οριζόντιων απαγορευτικών μέτρων το Σάββατο. Ενώ περπατούσε στα Ματογιάννια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε σε τραπέζι όπου κάθονταν 3 άνδρες και αναγνώρισε στον έναν ένα παλιό του συμμαθητή από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων.

Έχοντας ρωτήσει τι γίνεται τώρα στο νησί, ο ένας από τους άνδρες τονίζει ότι “12 η ώρα μας το ανακοινώσανε για να κλείσουμε στις 6. Αν είναι δυνατόν, χιλιάδες εργαζόμενοι, προγραμματισμός 6 μήνες το χειμώνα, ακυρώσεις, στράφι όλα”.

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κοιτώντας το συμμαθητή του, του είπε “εσύ δεν έχεις αλλάξει καθόλου ρε πούστη, ίδιος είσαι”!

“Κι εσύ δεν έχεις αλλάξει” ανταπάντησε ο πρώην συμμαθητής, με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει ότι “ήμασταν δύσκολο σχολείο, είχαμε πάει πενταήμερη στη Ρόδο και φεύγαν οι καρέκλες”!

Συνεχίζοντας, ωστόσο την κουβέντα για τα κυβερνητικά μέτρα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για λάθος.

“Λάθος απόφαση, λάθος σήμα προς τα έξω, έπρεπε να φροντίσουν με χίλιους δυο τρόπους να κάνουν εκτεταμένο έλεγχο πιο πριν”, πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε κανένα σχέδιο για τον τουρισμό και ότι με την απόφαση για τη Μύκονο, “δόθηκε σήμα για όλη την Ελλάδα”. Είπε ακόμα ότι μόλις ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί τη Μύκονο, προ-ανακοίνωσαν, πριν δουν την εξέλιξη των επιδημιολογικών στοιχείων, ότι δεν θα επεκτείνουν τα μέτρα…

Leave a Reply

2 × five =

Top