Είστε εδώ

Έπιασαν … πάτο! Τα ξένα ΜΜΕ παίρνουν το μέρος της ελληνικής κυβέρνησης και τα ελληνικά συστημικά παίρνουν (ακόμα) γραμμή από … Μουρούτη!

Φαίνεται πως ο … “ραγιαδισμός” στο ΔΝΤ ( είναι και τα … επιδοτούμενα σεμινάρια στη μέση ) και οι … “συνήθεια” τόσων χρόνων ηγεμονίας Σαμαρά, δεν ξεπερνιούνται εύκολα για την κουστωδία, φοροφυγάδων, καταζητούμενων, υπόδικων, εκβιαστών, μπαταχτσήδων, “γιες μεν” του ελληνικού μηντιακού κόσμου. Ενώ σύσσωμος ο ξένος Τύπος ασχολείται με το … “αυτονόητο”, δηλαδή την αποκάλυψη των εγκληματικών σχεδίων δύο κορυφαίων στελεχών ενός διεθνούς οργανισμού να οργανώσουν οικονομικό “πραξικόπημα” εις βάρος μιας χώρας και ενός λαού ( #ThisIsACoup ), τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ, προσαρμόστηκαν απόλυτα στη γραμμή που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Μουρούτης που με tweet ρωτούσε τον Οργανισμό Wikileaks … ποιά είναι η “πηγή” των πληροφοριών τους και ασχολούνται με το … πως και το γιατί της διαρροής και … όχι με τη διαρροή!!! Προσπαθούν δηλαδή να … σηκώσουν ασπίδα προστασίας σε εκείνους που θέλουν να δολοφονήσουν την Ελλάδα και να διαλύσουν την Ευρώπη, για χάρη εγκληματικών οργανώσεων που αποκαλούνται “διεθνείς αγορές” και αδιαφορούν πλήρως για τα θύματα από τον ίδιο τους τον λαό. Αυτό το φαινόμενο στην ιστορία του ελληνικού έθνους αντιστοιχεί στο κεφάλαιο … γενίτσαροι!!!
Το ρωσικό δίκτυο Russia Today με τίτλο που αναφέρεται στις αντιδράσεις της Αθήνας από τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου, γράφει πως η Ελλάδα απαιτεί εξηγήσεις από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), το οποίο «προετοίμαζε πιστωτική κρίση για να αναγκάσει την Αθήνα να υπακούσει».Tο βρετανικό δίκτυο BBC τονίζει πως η διαρροή των συνομιλιών αποκαλύπτει ότι οι αξιωματούχοι συζητούν τρόπους για να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την ΕΕ ώστε να δεχτούν τις απαιτήσεις τους. Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επισημαίνει πως η ελληνική πλευρά ζήτησε εξηγήσεις από το ΔΝΤ, μετά την αποκάλυψη που άφησε να διαφανεί ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα μπορούσε να απειλήσει να μείνει εκτός προγράμματος τη χώρα ως τακτική για πετύχει τους στόχους του αλλά και να αναγκάσει τους Ευρωπαίους ηγέτες να προσφέρουν μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους. H εφημερίδα New York Times γράφει πως οι συνομιλίες Τόμσεν – Βελκουλέσκου αποκαλύπτει την ρήξη ανάμεσα στο ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους πιστωτές της Ελλάδας που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το πρόγραμμα της χώρας. Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει, μάλιστα, πως η αποκάλυψη Wikileaks έφερε στην επιφάνεια την ανησυχία που επικρατεί στο παρασκήνιο των πολιτικών μηχανορραφιών που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.
20160403012352
20160403012348
20160403012343
Με ρεπορτάζ από olympia.gr
20160403012336

3 σχόλια στο “Έπιασαν … πάτο! Τα ξένα ΜΜΕ παίρνουν το μέρος της ελληνικής κυβέρνησης και τα ελληνικά συστημικά παίρνουν (ακόμα) γραμμή από … Μουρούτη!

 1. αντιγραφή από BBC ” A transcript, published by Wikileaks, shows the officials discussing ways of putting pressure on Greece, Germany and the EU to get them to wrap up talks.” Το “to wrap up talks” σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να μεταφραστεί ως “ώστε να δεχτούν τις απαιτήσεις τους. ” επίσης από το Reuters “Greece demanded an explanation from the International Monetary Fund on Saturday after an apparent leaked transcript suggested the IMF may threaten to pull out of the country’s bailout as a tactic to force European lenders to more offer debt relief.” To “ως τακτική για πετύχει τους στόχους του αλλά και να αναγκάσει τους …” προφανώς είναι δική σας πρόσθεση και δεν υπάρχει στο αγγλικό κείμενο… Το αγγλικό κείμενο λέει ξεκάθαρα ” ως τακτική να εξαναγκάσουν τους Ευρωπαίους ηγέτες να προσφέρουν μια ελάφρυνση του χρέους” Επίσης παρακάτω υπό τον τίτλο ” Εκβιασμός στην Ελλάδα ή στη Γερμανία” αναφέρεται “However the transcript, if genuine, appeared to suggest that Thomsen saw more prospect of the IMF applying pressure on German Chancellor Angela Merkel to concede debt relief to keep the fund involved in the bailout and secure Greek cooperation in managing Europe’s pressing refugee crisis.” Οπότε προσλάβετε κάποιον που να μιλάει καλά αγγλικά και αφήστε την προπαγάνδα!

 2. 上はAndroid Developersからの資料だ。 HBMMENU_MBAR_MINIMIZE_Dメニューバーの最小化ボタンを無効。 office 2013 エディション
  5月に初めてOffice Home and Business Premiumをインストールした時に、マイアカウントページが自動的に作成されたそうです。 特にMintの方は、gimpやThunderbirdなど、Windowsで使っているソフトが標準で入っていますので、かなり使えそうです。
  windows server 販売 User1 というの従業員はユーザ名、電子メールゕドレス、Lync ゕドレス [email protected]を持っています。 ただし、上手に指紋を登録しておかないと、何度押してもログイン出来ない場合があるようです。
  office 2016 認証
  私への義理で日立のPriusも使っていたことがありました。 本日、3月のWindows Updateがありました。 windows server
  パーセンテージが高いほど、試験のコンテンツ領域に見られる可能性の高い質問が増えます。 それとDDR4の値段を調べてみましたが、随分安いですね。
  windows 10 発売 ブログ更新も本日はできないかと思ったのですが夫のパソコンの存在を思い出しようやく更新し始めました。 Microsoft SharePoint Server 2013などの試験内容を習得できます。
  office 2013 価格

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *