Είστε εδώ

Έπεσαν οι μάσκες: “Πλακάκια” … με την εταιρία που εμπορεύεται το Predator η ΝΔ! “Κρύβουν” από την Εξεταστική την αλλοδαπή εκπρόσωπο της Intellexa

Απίστευτα χοντροκομμένη η μεθόδευση συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών από την κυβερνητική πλειοψηφία, θα κάνει ακόμα και τα στελέχη της, να ντρέπονται και να την θυμούνται ως μελανή περίοδο στην πολιτική τους διαδρομή, σε λίγα χρόνια! Με γραπτές ερωτήσεις – σκονάκι η εξέταση της εκπροσώπου της Intellexa, εταιρείας που εμπορεύεται το κακόβουλο Predatorπροκειμένου να την “κρύψουν” από την “ανάκριση” της Εξεταστικής!

Πέφτουν με ταχύ ρυθμό οι μάσκες στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς η κυβερνητική πλευρά φαίνεται πως απογυμνώνεται μέρα με τη μέρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη μια προκλητική ενέργεια, καθώς η εκπρόσωπος της Intellexa  Σάρα Χαμού, δήλωσε ότι αδυνατεί να δώσει το «παρών» με τη δικαιολογία ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, καθώς είναι εκείνη που εμπορεύεται το κακόβουλο λογισμικό Predator, με το οποίο μολύνθηκαν τα κινητά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, αλλά και του Χρήστου Σπίρτζη, ενώ έγινε η απόπειρα παγίδευσης και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η πτέρυγα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε περαιτέρω μεθοδεύσεις, καθώς απέρριψε την πρόταση από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ώστε η εκπρόσωπος να εξεταστεί εξ αποστάσεως μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στον αντίποδα η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε η μάρτυρας να εξεταστεί με… γραπτές ερωτήσεις.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.