Είστε εδώ

Επεισόδιο Κεφαλογιάννη – βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική, που δεν άντεχαν αυτά που αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ! “Θα τα πούμε μετά …” – Παραποιημένο έγγραφο από γαλάζιο βουλευτή – Άρνηση εγγράφων από το προεδρείο!

Κομβικής σημασίας αποδείχθηκε η κατάθεση του Χρ Ράμμου στην Εξεταστική, αφού πέταξε την βόμβα που ανεξάρτητα από το πόρισμα που θα επιβάλλει η πλειοψηφία στην Επιτροπή,  βάζει υποθήκη για την πλήρη διερεύνηση και την κάθαρση κάποια στιγμή του σκανδάλου των υποκλοπών, με την αποκάλυψη των πραγματικών ενόχων!

– Διαβάστε: Καταπέλτης ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ στην Εξεταστική: “Ο φάκελος Ανδρουλάκη καταστράφηκε την ημέρα που κατήγγειλε την παρακολούθησή του! Υπεκφυγές και άρνηση συνεργασίας από την ΕΥΠ”

Ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ εμφανίστηκε διατεθειμένος να μην ανεχτεί την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβερνητική παράταξη προκαλώντας εκνευρισμό στους κόλπους των βουλευτών της Ν.Δ.. («Κάνει τη… δουλειά του ο κ. Ράμμος», ‘”θα τα πούμε μετά…”)

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Μαρκόπουλου, που σύμφωνα με πληροφορίες, αύξησε κατακόρυφα την ένταση απευθυνόμενος άκομψα στον Χρήστο Ράμμο και αναγκάζοντας τον πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννη Κεφαλογιάννη, να παρέμβει.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Χρήστος Ράμμος φέρεται να υποστήριξε ότι η καταστροφή του αρχείου υποκλοπής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ έγινε την ίδια μέρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης κατήγγειλε την παρακολούθησή του και μάλιστα με εντολή του τότε επικεφαλής της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντος.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν και οι πληροφορίες που θέλουν τον Χρήστο Ράμμο να περιγράφει πώς ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης και η αρμόδια εισαγγελέας για την ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου, απέφυγαν τον έλεγχο της ΑΔΑΕ δια της επίκλησης του απορρήτου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο κενό έπεσε η προσπάθεια του προέδρου της Επιτροπής να εμποδίσει τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ να προσκομίσει σημαντικά έγγραφα. Όταν τελείωσε η συνεδρίαση, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης είπε ότι δεν μπορεί να τα καταχωρίσει επειδή δεν έχουν υπογραφή όμως μετά τη συντονισμένη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης τα έγγραφα καταχωρήθηκαν κανονικά και την Πέμπτη (21/01) όλοι οι βουλευτές θα έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν γεμάτη από αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ράμμο που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές περιέγραψε τα εμπόδια που έχει συναντήσει η ανεξάρτητη αρχή στην έρευνα που διεξάγει. Η ΕΥΠ φέρεται να αρνήθηκε τρεις φορές να ενημερώσει για την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ. και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Συγκεκριμένα, η ΕΥΠ αρνήθηκε να απαντήσει στα αιτήματα της ΑΔΑΕ στις 6 Σεπτεμβρίου, στις 7 Σεπτεμβρίου και στις 13 Σεπτεμβρίου.

Μελανό σημείο κατά τη διάρκεια της σημερινής εξέτασης του σκανδάλουν αποτελεί και η πληροφορία περί κατάθεσης από γαλάζιο βουλευτή (Λάζαρου Τσαβδαρίδη)  απόρρητου εγγράφου της ΕΥΠ το οποίο όμως ήταν παραποιημένο.

Το έγγραφο με ημερομηνία 5 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες, έλεγε (δήθεν) ότι το μηχάνημα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν προγραμματισμένο να καταστραφεί στις 25 Ιουλίου. Ωστόσο, ο Χρήστος Ράμμος έβγαλε το ίδιο χαρτί στο οποίο δεν αναφερόταν κάποια ημερομηνία καταστροφής.

Η ημερομηνία 25 Ιουλίου μόνο τυχαία δεν είναι καθώς την επόμενη μέρα, στις 26 Ιουλίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης προσήλθε στον Άρειο Πάγο και αποκάλυψε την προσπάθεια παρακολούθησής του με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Η κατάθεση του Χρήστου Ράμμου θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης (21/09).

Πηγή: efsyn.gr

Μια σκέψη στο “Επεισόδιο Κεφαλογιάννη – βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική, που δεν άντεχαν αυτά που αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ! “Θα τα πούμε μετά …” – Παραποιημένο έγγραφο από γαλάζιο βουλευτή – Άρνηση εγγράφων από το προεδρείο!

  1. Αντε τωρα να βρεθει και κανενας εισαγγελεας να ασχοληθει.Φαντασου δουλεια που θα ειχε!Πλακα ,πλακα,για την ανομια και παραβατικοτητα,οχι μονο για τις παρακολουθησεις αλλα και αλλου,μηπως να αρχισουμε να δινουμε βαρος και στην υποπτη απραξια ,αλλα και στις περιεργες και παρα το δικαιο αποφασεις της Δικαστικης εξουσιας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *