Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Έπαψε να είναι …Απαράδεκτος. Πλήρωσε 1,5 εκατ. ο ηθοποιός της λίστας Μπόργιανς

Έπαψε να είναι …Απαράδεκτος. Πλήρωσε 1,5 εκατ. ο ηθοποιός της λίστας Μπόργιανς

Η “αξιοποίηση” από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς και το ΚΕΦΟΜΕΠ του “περιεχομένου” της λίστας Μπόργιανς αλλά και της λίστας με τους “καταθέτες” της UBS, συνεχίζεται αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά και κυρίως “επικερδώς” για τα Ταμεία του Κράτους. Έτσι ο δημοφιλής ηθοποιός, και παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών σε τηλεοπτικά κανάλια, που βρέθηκε το όνομά του στην “μαύρη λίστα” Μπόργιανς με τα αφορολόγητα ποσά που είχαν αποσταλεί στο εξωτερικό, πέρασε τελικά από το Ταμείο, στις αρχές της εβδομάδας και κατέβαλε 1,5 εκατομμύριο ευρώ (φόρος και πρόστιμα) που αναλογούν στο ποσό που “έβγαλε έξω”, χωρίς τη νόμιμη διαδικασία.

Aparadektoi

 

Την ίδια διαδικασία, και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακολούθησε και η γνωστή τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια, χορεύτρια, show woman, της τηλεόρασης, που κατέβαλε άλλα 2 εκατ ευρώ, για τη “συμμετοχή” της στην ίδια λίστα. Για την αδελφή της δεν ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε στη λίστα.

Μεγαλοδικηγόρος σχετιζόμενος με δύο μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και υπουργό του Αντ.Σαμαρά, βρίσκεται με τρεις κωδικούς καταθέσεων στην λίστα UBS και αναμένεται να είναι από τους πρώτους που θα κληθούν τις επόμενες ημέρες.

Είναι φανερό, ότι το “θεώρημα” των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειδικότερα του Ευ. Βενιζέλου και όσων πέρασαν από το ΥπΟικ και το Δικαιοσύνης, ότι “δεν είναι δυνατόν να εισπραχθούν ποσά από τις λίστες των φοροφυγάδων” καταρρέει κάθε ημέρα με πάταγο, από τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης και το νέο “αφήγημα” που διαπνέει το Δικαστικό Σώμα υπό το δίδυμο Θάνου – Παπαγγελόπουλου

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

3 thoughts on “Έπαψε να είναι …Απαράδεκτος. Πλήρωσε 1,5 εκατ. ο ηθοποιός της λίστας Μπόργιανς

  1. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο το συγκεκριμένο άρθρο είναι αληθές μιας και δεν βλέπω κάποια πηγή, αλλά αν όντως ισχύει, τότε μακάρι να αρχίσουν να πληρώνουν όσοι τόσα χρόνια σφύριζαν αδιάφορα

Leave a Reply

three × four =

Top