Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ενθουσιασμένος ο Νίκος Παππάς με τα σημερινά γυρίσματα στο Σύνταγμα! ” Σαφές μήνυμα στην κινηματογραφική κοινότητα ότι αναταποκρινόμαστε και στα πιο δύσκολα γυρίσματα”

Ενθουσιασμένος ο Νίκος Παππάς με τα σημερινά γυρίσματα στο Σύνταγμα! ” Σαφές μήνυμα στην κινηματογραφική κοινότητα ότι αναταποκρινόμαστε και στα πιο δύσκολα γυρίσματα”

Σε σκηνικό μετατράπηκε την Κυριακή το πρωί η Πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered», μια αμερικανοϊταλική παραγωγή, στην οποία συμμετέχει και η εταιρία Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.

«Η χώρα μας ανταποκρίνεται με αξιώσεις στις απαιτήσεις των πιο δύσκολων κινηματογραφικών γυρισμάτων. Σήμερα το Σύνταγμα μετατράπηκε σε στούντιο σετ. Τόσο τα κίνητρα επιδότησης παραγωγής όσο και η συνεργασία των συναρμόδιων φορέων στέλνουν σαφές μήνυμα προς την κινηματογραφική κοινότητα» αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τα γυρίσματα στο Σύνταγμα.

Leave a Reply

Top