Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ένταση από το πουθενά στην γιορτή του Πολυτεχνείου! Επίθεση των ΜΑΤ σε ρεπόρτερ του newsit.gr – (video)! “Η Αστυνομία χτυπούσε απρόκλητα κόσμο…” – Τι δηλώνει ο ρεπόρτερ

Ένταση από το πουθενά στην γιορτή του Πολυτεχνείου! Επίθεση των ΜΑΤ σε ρεπόρτερ του newsit.gr – (video)! “Η Αστυνομία χτυπούσε απρόκλητα κόσμο…” – Τι δηλώνει ο ρεπόρτερ

Επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκε ο ρεπόρτερ του newsit.gr, Μάριος Αραβαντινός, που μετέδιδε τα όσα γίνονταν στα Εξάρχεια.

Μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια υπήρξε ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών, με τον ρεπόρτερ του newsit.gr να κάνει την δουλειά του και να καταγράφει τους αστυνομικούς την ώρα που απρόκλητα χτυπούσαν κόσμο έξω από τα καταστήματα!

Έτσι απρόκλητα πλησίασαν και τον συνάδελφο ρεπόρτερ, Μάριο Αραβαντινό κι ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε με το γκλομπ και την ασπίδα του.

Εκείνη την ώρα ο ρεπόρτερ του newsit.gr έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.

Δείτε το περιστατικό από το 0:25 και μετά

Δείτε όσα δήλωσε ο Μάριος Αραβαντινός:

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της αστυνομίας. Προηγήθηκε ειρηνική πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αυτή την ώρα δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν μπει στην πλατεία Εξαρχείων. Να σημειωθεί πως νεαροί πετούν ανά διαστήματα πέτρες κατά αστυνομικών που τους απαντούν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Να σημειώσουμε πως η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει στη σύλληψη 28 ατόμων.(Πηγή: newpost.gr)

Πηγή: “>newsit.gr

2 thoughts on “Ένταση από το πουθενά στην γιορτή του Πολυτεχνείου! Επίθεση των ΜΑΤ σε ρεπόρτερ του newsit.gr – (video)! “Η Αστυνομία χτυπούσε απρόκλητα κόσμο…” – Τι δηλώνει ο ρεπόρτερ

Leave a Reply

twelve − 6 =

Top