Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ενορχηστρωμένη απόπειρα “δολοφονίας χαρακτήρα” κατά της Ναταλίας Γερμανού από ακροδεξιούς – Ανάρτηση συμπαράστασης από την Ε. Ακρίτα με “καρφιά” για την ΠτΔ! – Τα “μαζεύει” ο Άδωνης!

Ενορχηστρωμένη απόπειρα “δολοφονίας χαρακτήρα” κατά της Ναταλίας Γερμανού από ακροδεξιούς – Ανάρτηση συμπαράστασης από την Ε. Ακρίτα με “καρφιά” για την ΠτΔ! – Τα “μαζεύει” ο Άδωνης!

Χυδαία και εκφοβιστική επίθεση από ακροδεξιούς που με σεξιστικούς και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς έχουν εξαπολύσει οχετό δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού. Η Έλενα Ακρίτα – που όπως αποκαλύπτει είχε μέντορά της τον πατέρα της Ν. Γερμανού, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό, μια από τις πιο καυστικές και τολμηρές πένες του χώρου, αντέδρασε με μια δημόσια ανάρτηση συμπαράστασης όπου δεν παραλείπει να “στηλιτεύσει” την ΠτΔ, που έκανε πίσω στο θέμα της βράβευσης του Ιάσωνα Αποστολόπουλου από φόβο αυτών των ίδιων μηχανισμών.

Η γνωστή αρθρογράφος με ανάρτησή της στο Facebook κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη δολοφονία χαρακτήρα από ακροδεξιούς, που όπως επισημαίνει «το μόνο που κατόρθωσαν όμως ήταν να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου γιατί την “μάλωσαν” και έκανε πίσω.
Η Ναταλία Γερμανού τον κάλεσε στην εκπομπή της κι ανέδειξε το σπουδαίο έργο του.
Αμέσως οι ακροδεξιοί ενορχήστρωσαν τη δολοφονία χαρακτήρα της με σεξιστικούς κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς που δεν θα ανακυκλώσουμε. Το μόνο που κατόρθωσαν όμως ήταν να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της.
Ναταλία, ο πατέρας σου και μέντορας μου Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος για την κόρη του».

Σημειώνεται ότι το μέγα «αμάρτημα» της Ναταλίας Γερμανού είναι ότι φιλοξένησε στην υψηλής τηλεθέασης εκπομπή της, «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, τον Ιάσονα Αποστολόπουλο, γνωστό ακτιβιστή και διασώστη προσφύγων.

Δεξιοί και ακροδεξιοί και όχι μόνο τρολ, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση με ανοίκειους χαρακτηρισμούς.

Εντωμεταξύ δεξιοί και ακροδεξιοί και όχι μόνο τρολ, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση με ανοίκειους χαρακτηρισμούς.Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ο Ιάσονας Αποστολόπουλος περιέγραψε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, την προσωπική του εμπειρία για το πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη το προσφυγικό ζήτημα.

Το γεγονός ότι η συνέντευξη του Ιάσονα Αποστολόπουλου έγινε λίγες ημέρες μετά την αιχμηρή ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων που προκάλεσε, επίσης, τον εκνευρισμό του πρωθυπουργού και την ανοίκεια επίθεση των δεξιών και ακροδεξιών τρολ, ίσως, ήταν και ένας ακόμα λόγος που προκάλεσε την «έκρηξη» δεξιών και ακροδεξιών.

Πρώτη στη γραμμή  κατά της Ναταλίας Γερμανού η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα της επίθεσης: «Αντί να δούμε τους πραγματικούς ήρωες του ελληνικού Λιμενικού, βλέπουμε τον Αποστολόπουλο που κατηγορεί την Ελλάδα ότι κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!».

O Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τη σκυτάλη, κάνοντας ανάρτηση με τις απαντήσεις που έδιναν στη Ναταλία Γερμανού άλλοι επώνυμοι χρήστες.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε την απάντηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου, ο οποίος του εξήγησε τι προβλέπει το διεθνές δίκαιο, χαρακτηρίζοντας τα επιχειρήματα για την επιθέσεις που δέχεται ως «ασυναρτησίες»:

«Ο άνθρωπος γράφει επικίνδυνες ασυναρτησίες κ δεν έχει ιδέα τι θα πει maritime law. Η υποχρέωση διάσωσης ΚΑΘΕ ανθρώπου σε κίνδυνο περιλαμβάνεται σε 3διεθνείςσυνθήκες,Unclos,Solas,SAR κ είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η μόνη ενέργεια που νομιμοποιείται να κάνει το λιμενικό είναι διάσωση»


Σε αυτή την ανάρτηση ο κύριος Γεωργιάδης έγραψε«Κύριε Αποστολόπουλε προφανώς όλες οι Συνθήκες στις οποίες αναφέρεστε δεν ψηφίστηκαν για την περίπτωση της οργανωμένης χρήσης των μεταναστών ως εργαλείο πολιτικής δια της μαζικής εισβολής τους αλλά για τα ναυτικά ατυχήματα και την τυχαία μεμονωμένη περίπτωση». 

adonis1
adonis2

Με σημερινή του ανάρτηση ο υπουργός ξεκαθαρίζει ωστόσο τη στάση του σχετικά με την επιλογή της παρουσιάστριας να καλέσει τον Ιάσονα Αποστολόπουλο  γράφοντας«Η Ναταλία Γερμανού είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ο δε αείμνηστος πατέρας της από τις πιο συγκλονιστικές πένες των τελευταίων δεκαετιών και με ήθος! Δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός την άδεια για να αποφασίσει ποιον θα καλέσει. Προς άρση παρεξηγήσεων».

 

Οι αναρτήσεις των δεξιών και ακροδεξιών, τρολ και μη έπεσαν στη συνέχεια «βροχή».

Την ίδια ώρα, αναπτύχθηκε και ένα κύμα συμπαράστασης στο Twitter προς τη Ναταλία Γερμανού, με το hashtag  #με_τη_Ναταλια και #kalytera, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trend.

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

two + 8 =

Top