Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ενώ η ΕΡΤ κοιμόταν… ο Κ. Αρβανίτης αποχαιρετά τον Θ. Μικρούτσικο με δική της εκπομπή

Ενώ η ΕΡΤ κοιμόταν… ο Κ. Αρβανίτης αποχαιρετά τον Θ. Μικρούτσικο με δική της εκπομπή

Την ώρα που η ΕΡΤ “κοιμόταν” και δεν διέκοψε την προγραμματισμένη ροή του “Σαββατόβραδου” για να προσφέρει στους Ελληνες φορολογουμενους κάτι από το πολύτιμο Αρχείο της με τον Θανο Μικρούτσικο που έφυγε ξαφνικά ( αλλα όχι “ανύποπτα” για ένα Μέσο αφου από την αρχή της εβδομάδας ηταν φνωστή η δύσκολη κατασταση στην οποία είχε περιέλθει η υγεία του) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης τον αποχαιρετούσε με υλικό από τη δημόσια τηλεόραση.

Το μήνυμά του:

Αντίο Θάνο…

Σ’ ευχαριστούμε που τραγούδησες τη ζωή μας και τους αγώνες μας.
Σ’ ευχαριστούμε για τις σκέψεις σου που μας είχες εμπιστευτεί στην «Άλλη Διάσταση»,στην Φωτεινή Λαμπρίδη για την ΕΡΤ.

Υ.Γ: Είναι κυριολεκτικά εξοργιστικό η Ερτ που διαθέτει το πιο πλούσιο αρχείο από τη ζωή και το έργο του Θάνου Μικρούτσικου να μην διακόπτει χθες βράδυ το μαγνητοσκοπημένο της γλέντι στην τακτική σαββατιάτικη εκπομπή για να δείξει κάτι από τον μεγάλο καλλιτέχνη που έφυγε ξαφνικά. Ένα τηλεφώνημα του κ Ζούλα η ενός προϊσταμένου θα ήταν αρκετό. Αντανακλαστικά υπό του μηδενος για τη Δημόσια Τηλεόραση που εξαντλουνται να καλύπτουν μόνο τις outdoor δραστηριότητες του πρωθυπουργού και της οικογένειας του

One thought on “Ενώ η ΕΡΤ κοιμόταν… ο Κ. Αρβανίτης αποχαιρετά τον Θ. Μικρούτσικο με δική της εκπομπή

  1. Ε! Δεν κοιμόταν όλη η ΕΡΤ. Στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο Μιχάλης Γελασακης(9-10 μμ) και η Έλενα Διακου(10-12 μμ) αφιέρωσαν τρεις ώρες στον Θάνο Μικρούτσικο. Όπως επίσης μετά τις 12 έπαιξε μια εκπομπή αρχείου με μελοποιημένη ποίηση με τον Θάνο Μικρούτσικο. Τις επόμενες ημέρες οι ίδιοι αφιέρωσαν τις ώρες τους στον Μικρούτσικο. Εξαιρετικές εκπομπές!

Leave a Reply

one + seventeen =

Top