Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Ενώ αποθεώθηκε, γράφουν πως αποδοκιμάστηκε ο Τσίπρας στα Χανιά (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Ενώ αποθεώθηκε, γράφουν πως αποδοκιμάστηκε ο Τσίπρας στα Χανιά (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

«Τι συμβαίνει; Γιατί όλος αυτός ο θόρυβος;» ρώτησε μία φίλη μου στα Χανιά τη μητέρα της, που ήταν έξω από το σπίτι. «Γίνεται χαμός, περνάει ο Τσίπρας» η απάντησή της.

Βγήκε λοιπόν και η φίλη μου να καταλάβει τι συμβαίνει. Και είδε κόσμο στα μπαλκόνια, αλλά και στους δρόμους, να επευφημεί τον πρωθυπουργό. «Ε, καλά» της λέω, «Κρήτη είναι, αναμενόμενο».

«Έγινε σαματάς πάντως», συνέχισε αυτή, «πολύ κόσμος και ενθουσιασμός».

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής – και τελείωσε εκεί. Μου είπε και κάτι για μία ψαροταβέρνα που πήγε μετά ο Τσίπρας, αλλά καταλαβαίνετε, τίποτε το ενδιαφέρον.

Τα θυμήθηκα όμως όλα αυτά την επόμενη μέρα, όταν είδα σε sites όπως το Πρώτο Θέμα και το Liberal, ρεπορτάζ για… αποδοκιμασίες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά.

«Αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες από πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κλειστό γυμναστήριο Χανίων, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την άφιξή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πόλης, όπου και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κρήτη» γράφει το Liberal.

Αν είναι δυνατόν λέω. Και μπαίνω να διαβάσω το κείμενο να δω και το βίντεο που ανέβασαν. Δείτε το κι εσείς. Ποιος πλήθος και ποιες αποδοκιμασίες; Δεν φαίνεται κανένας να διαμαρτύρεται και ακούμε δύο μόνο, μία γυναίκα κι έναν άντρα, ίσως τρεις, να λένε για τη Μακεδονία που είναι ελληνική και τους προδότες που την ξεπούλησαν. Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Αλήθεια, δεν έχουν ανταποκριτές εκεί τα καλά αυτά ΜΜΕ να μας πουν τι ακριβώς συνέβη; Ή δεν θέλουν; Γιατί δεν ρίχνουν μια ματιά στα τοπικά site να δουν αν γράφουν για αποδοκιμασίες;

δημοσιεύτηκε στην efsyn.gr

Leave a Reply

Top