Είστε εδώ

Ένας – ένας οι βουλευτές της ΝΔ άρχισαν να μιλάνε για το σκάνδαλο των υποκλοπών! Η ενοχή Μητσοτάκη δεν κρύβεται

Τις δημόσιες αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ όσον αφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τις διαφωνίες τους με τους χειρισμούς Μαξίμου, σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως επεσήμαναν, ένας- ένας οι βουλευτές της ΝΔ αρχίζουν και μιλάνε και κάνουν την ενοχή του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων να μην κρύβεται με τίποτα.

Μετά τον κ. Ρουσόπουλο που δήλωσε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι είναι θετικός στην αλλαγή της τροπολογίας για την ΑΔΑΕ. Την τροπολογία της ντροπής και της συσκότισης που δεν επιτρέπει στους πολίτες να ενημερώνονται εφόσον έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους, επισημαίνουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα αναφέρουν ότι όσο ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να καταργήσει την συγκεκριμένη τροπολογία, που ο ίδιος έφερε και του το ζητάμε εδώ και ένα μήνα, τόσο θα αποδεικνύει ότι δεν θέλει καμία διαλεύκανση και ότι φοβάται να μην βγουν στην φορά και άλλα ονόματα.

– Διαβάστε: Στα κάγκελα ο ένας μετα τον άλλον οι βουλευτές της ΝΔ – απομονώνεται και στο κόμμα του ο Μητσοτάκης! Νικήτας Κακλαμάνης: «Δεν μπορεί να μην έχω το δικαίωμα να μάθω γιατί παρακολουθούμαι» – Άδειασε στεγνά … Γεραπετρίτη (vid)
– Διαβάστε: Άρχισαν τα όργανα … στη ΝΔ! “Μομφή” Ρουσόπουλου για Μητσοτάκη: “Έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα – Να γίνει ξεχωριστή έρευνα από τον Εισαγγελέα (Ντογιάκος) του Αρείου Πάγου” (vid)
– Διαβάστε: Τριγμούς προκαλεί στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές ο Τζαβάρας: «Μέγα λάθος, μέγα σφάλμα – Οι απαντήσεις πρέπει να είναι τεκμηριωμένες» (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.