Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ένας απίστευτος διάλογος Πολάκη – Ντόρας που δεν έπιασαν οι κάμερες! “Εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για κονόμα”

Ένας απίστευτος διάλογος Πολάκη – Ντόρας που δεν έπιασαν οι κάμερες! “Εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για κονόμα”

Έναν απίστευτο διάλογο που πέρασε απαρατήρητος από τις κάμερες στη Βουλή, είχαν ο αν.Υπουργός Υγείας και η Ντόρα Μπακογιάννη, προς το τέλος της ομιλίας του Γιώργου Σταθάκη.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος μιλώντας απευθύνθηκε προς τη ΝΔ διερωτώμενος “τί από αυτά θα πάρετε πίσω εσείς αν γίνετε κυβέρνηση; το Κτηματολόγιο; τους δασικούς χάρτες; τους εφαρμοστικούς νόμους; με τί από αυτά διαφωνείτε, πείτε μας“, σχολιάζοντας την αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση θα τα πάρουν όλα πίσω.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη σκωπτικά ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας “τι είναι αυτά που λες ρε Γιώργο; αν τα κάνετε όλα αυτά οι άλλοι δεν θα έχουν τι να κάνουν, δεν θα γίνουν ποτέ κυβέρνηση”.

Θα πάρουμε πίσω τα διπλά βιβλία” απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη γνωστή υπόθεση για την οποία έχει κατηγορηθεί ο αν. Υπουργός Υγείας από την εποχή που ασκούσε την ιατρική και εξυπηρετούσε ασθενείς που δεν είχαν να πληρώσουν σε νοσοκομεία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη που της απάντησε “μακάρι να είχατε εσείς διπλά βιβλία, θα είχατε σώσει και καμιά 500αριά ανθρώπους, αλλά εσείς ενδιαφέρεστε μόνο για την κονόμα“.

Leave a Reply

Top