Είστε εδώ

Έμμεση ομολογία του Μητσοτάκη η απόκρυψη των πρακτικών της Εξεταστικής – Τι φοβάται; ΣΥΡΙΖΑ: “Επιχείρηση συγκάλυψης η μη δημοσιοποίηση”

Με το καλημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι κάτι θέλει να κρύψει. Έτσι η κυβερνητικοί βουλευτές κατά πλειοψηφία, επέβαλαν να μην διανέμονται τα πρακτικά των συνεδριάσεων. Έτσι αντί να μάθει ο Ελληνικό λαός τι συνέβη με τις υποκλοπές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει την ύστατη μάχη έτσι ώστε να επικρατήσει ομερτά.

Δήλωση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Τζανακόπουλου μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές

“Δυστυχώς οι διαδικασίες της Εξεταστικής Επιτροπής δεν ξεκίνησαν καλά, δεν ξεκίνησαν με καλούς οιωνούς.
Οι αποφάσεις της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ να απορρίψει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και σύσσωμης της αντιπολίτευσης για πολιτικομματικό προεδρείο, αλλά και η πρωτοφανής απόφαση να μην διανέμονται καν τα πρακτικά των συνεδριάσεων στους βουλευτές και τις βουλεύτριες μέλη της εξεταστικής επιτροπής, αποτελούν συντεταγμένη επιχείρηση συγκάλυψης και συσκότισης. Έρχονται σε συνέχεια των αδιανόητων χθεσινών της κ. Μπακογιάννη που στην πραγματικότητα απείλησε ευθέως όποιον μάρτυρα καταθέσει την αλήθεια και βοηθήσει στη διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης με δεκαετή φυλάκιση.
Αποδεικνύεται ότι ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θέλει να χυθεί άπλετο φως, αλλά θέλει να καλύψει με απόλυτο σκοτάδι τη σκοτεινή αυτή ιστορία που τον εμπλέκει ευθέως και για την οποία έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.