Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εμφύλιος στο Μητσοτακέικο μέσω Θεοδωρικάκου! Ξαφνική επίθεση Μπακογιάννη: “Τάκη έχουμε τον καλύτερο Πρωθυπουργό αλλά … έχουμε πρόβλημα”

Εμφύλιος στο Μητσοτακέικο μέσω Θεοδωρικάκου! Ξαφνική επίθεση Μπακογιάννη: “Τάκη έχουμε τον καλύτερο Πρωθυπουργό αλλά … έχουμε πρόβλημα”

Δεν του έφτανε ο Σαμαράς, που έθεσε – εμμέσως – θέμα ηγεσίας … “παντελονάτα”, του ήρθε και η “φάπα” από την πλευρά της Ντόρας μέσω του ανηψιού του, Δημάρχου Αθηναίων (part time), με ξαφνική επίθεση στον Τάκη Θεοδωρικάκο! Προφανως για να τα ακούσει … ο Κυριάκος!

Ξαφνικό θέμα προέκυψε λοιπόν καθώς σε ιδίαίτερα υψηλούς τόνους συγκρούστηκαν Κώστας Μπακογιάννης και Τάκης Θεοδωρικάκος με σκληρές δηλώσεις και από τις δυο πλευρές με φόντο την αστυνόμευση της Αθήνας.

Την πρώτη κίνηση στον γαλάζιο εμφύλιο έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επιτέθηκε με δριμύτητα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατηγορώντας τον ότι εδώ και ένα μήνα προσπαθεί να συναντηθεί μαζί του. «Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι «είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να παίξει πολιτικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών και ο πρωθυπουργός επίσης».

Άμεση και σφοδρή ήταν η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου – προφανώς όχι εν αγνοία του Μαξίμου – μέσω κύκλων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αφού ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Κώστα Μπακογιάννη ότι διαφωνεί με τις λεγόμενες επιχειρήσεις «σκούπα» της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.

«Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο Δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας;» θέτουν το ερώτημα στον Κώστα Μπακογιάννη οι κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η δήλωση- απάντηση στον Κώστα Μπακογιάννη

«Απορίες προκαλεί η στάση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αντί να επικροτεί τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος φάνηκε να διαφωνεί με τις επιχειρήσεις “σκούπα” στη δημόσια τοποθέτησή του. Η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής με τον αρμόδιο Υφυπουργό να συντονίζει τις ενέργειες που αποφασίζονται. Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο Δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας;».

Είναι προφανές ότι ο Κώστας Μπακογιάννης, που δεν φημίζεται για την εργασιομανία του, ούτε για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα πολιτικά τεκταινόμενα, μάλιστα πέρασε εντελώς απαρατήρητη η παρουσία ή, η … απουσία του από το Συνλεδριο της ΝΔ, δεν κινείται αυτόνομα. Και ως γνωστόν δεν κινείται χωρίς να συμβουλευτεί τη μητέρα του. Η οποία ως γνωστόν διατηρεί και πολύ καλές πολιτικές σχέσεις με τον Μιχ. Χρυσοχοίδη τον οποό αντικατέστησε ο κ Θεοδωρικάκος στο υπουργείο.

Leave a Reply

one + eleven =

Top