Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Εμετικό σχόλιο από τον Στ.Κασιμάτη στην “Καθημερινή” για τον Γιώργο Κατρούγκαλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Εμετικό σχόλιο από τον Στ.Κασιμάτη στην “Καθημερινή” για τον Γιώργο Κατρούγκαλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Σε χυδαίο σχολιασμό της αλλαγής στην εμφάνιση του Γιώργου Κατρούγκαλου που καταφανώς οφείλεται σε πρόβλημα υγείας προχώρησε ο αρθρογράφος της “Καθημερινής” Στέφανος Κασιμάτης.

Κάνοντας φτηνή “πλακίτσα” και ειρωνείες για την πρόσφατη εμφάνιση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, απέδειξε ότι δεν μπορεί να βρει το όριο ανάμεσα στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος και την δημοσιογραφική αλητεία.

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία του εμφανώς καταβεβλημένου Γιώργου Κατρούγκαλου στο άρθρο του Στ.Κασιμάτη που δημοσιεύεται στη “ναυαρχίδα” της δεξιάς εφημερίδα “Καθημερινή”.

Μακάρι, αν δεν το ξέρει ήδη, να μην ανακαλύψει ποτέ ο κ.Κασιμάτης τους λόγους που αλλάζει τόσο δραματικά η εμφάνιση ενός ανθρώπου μέσα σε λίγο χρόνο.

Να τον χαίρονται στην “Καθημερινή”

Και εις κατώτερα…

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on “Εμετικό σχόλιο από τον Στ.Κασιμάτη στην “Καθημερινή” για τον Γιώργο Κατρούγκαλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Leave a Reply

seventeen − fifteen =

Top