Είστε εδώ

Ελικόπτερα υπάρχουν … αλλά για να πετάει ο Κυριάκος από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο! ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης σε Κασσελάκη: «Έχουμε 2 εκατομμύρια πληθυσμό και δεν έχουμε ούτε ένα ελικοπτεράκι»

Ότι δεν υπάρχει καν βάση ελικοπτέρου στην Θεσσαλονίκη τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Κοσμάς Τερζίδης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Στέφανος Κασσελάκης στο ΕΚΑΒ: “Εσείς είστε οι άριστοι της κοινωνίας – Αδιανόητο, ανήθικο, απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει, θα το αλλάξουμε

«Καλή η εκπαίδευση στα ελικόπτερα, αλλά δεν έχουμε βάση ελικοπτέρων στην Θεσσαλονίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «περιμένουμε από την Αθήνα» με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύωρη καθυστέρηση, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία.

«Έχουμε 2 εκατομμύρια πληθυσμό και δεν έχουμε ούτε ένα ελικοπτεράκι, περιμένουμε από την Αθήνα πότε θα στείλουν ελικόπτερο ή αεροπλάνο και το αποτέλεσμα; Η πολύωρη καθυστέρηση, η οποία σε ένα επείγον περιστατικό μπορεί να αποβεί μοιραία» σημείωσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ζήτησε να δημιουργηθεί, όπως επίσης και να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ με οχήματα και οδηγούς μηχανών.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *