Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ελεύθερος – φυσικά – ο 14χρονός μαθητής. Ποιος όμως θα του δώσει πίσω τα 4 μερόνυχτα που τον κρατούσαν στην ΓΑΔΑ ;… (vid)

Ελεύθερος – φυσικά – ο 14χρονός μαθητής. Ποιος όμως θα του δώσει πίσω τα 4 μερόνυχτα που τον κρατούσαν στην ΓΑΔΑ ;… (vid)

Ελεύθερος αφέθηκε ο 14χρονος μαθητής που είχε συλληφθεί μετά τις κινητοποιήσεις της περασμένης Πέμπτης και κρατείτο επί τέσσερις μέρες στην ΓΑΔΑ. Οι συμμαθητές του αλλά και το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, και πολλοί βουλευτές του κόμματος.

Ο μαθητής, μέλος του 15μελούς του σχολείου του συμμετείχε στο μαθητικό συλλαλητήριο, και μετά πήγε με τους φίλους του, να φάνε.

Εξερχόμενος από το κατάστημα εστίασης, συνελήφθη.

Στον έλεγχο που τον υπέβαλαν οι αρχές δεν βρέθηκε κάτι.

Παρόλα αυτά ο μικρός μαθητής κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ επί 4 ημερες (Πέμπτη-Δευτέρα) χωρίς δικαίωμα επικοινωνίας παρά μόνο με τον δικηγόρο του και σήμερα παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Μαζί του αφέθηκαν ελεύθεροι και οι άλλοι 4 ανήλικοι που παραπέμπονταν για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: in.gr

Leave a Reply

12 + 17 =

Top