Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: Το πιο σύντομο ανέκδοτο … Ο Κώστας Βαξεβάνης καταγγέλλει το κατέβασμα ανάρτησής του από το Facebook γιατί είναι “ενοχλητικό” για τον Μητσοτάκη!

Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: Το πιο σύντομο ανέκδοτο … Ο Κώστας Βαξεβάνης καταγγέλλει το κατέβασμα ανάρτησής του από το Facebook γιατί είναι “ενοχλητικό” για τον Μητσοτάκη!

Στα τάρταρα βρίσκεται εδώ και καιρό η Ελευθερία του Τύπου αλλά και η ελευθερία έκφρασης των πολιτών δημόσια, γενικότερα! Έτσι ενώ το πρώτο, τείνει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο επί διακυβέρνσης Μητσοτάκη, το δεύτερο φαίνεται να μπαίνει για τα καλά στον “γύψο” καθως η λογοκρισία από τους σερίφηδες του διαδικτύου αρχίζει να παίρνει διαστάσεις ωμού καθεστωτισμού!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης καθώς όπως ενημερώνει: “Το Facebook του έχει αφαιρέσει άρθρο για τον Μητσοτάκη (το Editorial του Documento) γιατί λέει πως παραβιάζει τους όρους αναφορικά με την αυτοκτονία και τον αυτοτραυματισμό.”

Πιο συγκεκριμένα σημειώνει ο εκδότης της Documento στο twitter:

“Τα έχουμε δει όλα. Το Facebook μου έχει αφαιρέσει άρθρο για τον Μητσοτάκη (το Editorial του Documento) γιατί λέει πως παραβιάζει τους όρους αναφορικά με την αυτοκτονία και τον αυτοτραυματισμό. Ίσως θεωρεί πως αυτοκτονούμε με τον Μητσοτάκη κυβέρνηση. Ποιος ξέρει;”

Leave a Reply

twenty − 20 =

Top