Είστε εδώ
Home > FAQ news > Διαζύγιο για το “Μακεδονικό” – Πάνος Καμμένος: “Αποχωρούμε από την κυβέρνηση” (vid)

Διαζύγιο για το “Μακεδονικό” – Πάνος Καμμένος: “Αποχωρούμε από την κυβέρνηση” (vid)

Διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ μετα από 3,5 χρόνια. Ο Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία κράτησε λιγότερο από μια ώρα…

Ο Π. Καμμένος έκανε μια σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους στην οποία ευχαρίστησε τον πρωθυπουργός αναφέροντας ότι «αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση». Επιφυλάχθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου.Δεν ξεκαθάρισε εάν άρει την εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση εάν και σε δήλωσή του την Παρασκευή είχε υποστηρίζει ότι συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και το μοναδικό θέμα διαφωνίας είναι το Μακεδονικό.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Leave a Reply

Top