Είστε εδώ

Εκτίμηση – σοκ … Αντώναρου στο δίκτυο ΝΕΤ24: “Υπάρχουν τουλάχιστον 14 … βουλευτές της ΝΔ που διαφωνούν με το απόρρητο και θα εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα” (vid)

Στην εκτίμηση … ότι τουλάχιστον 14 βουλευτές της ΝΔ διαφωνούν με την επιχειρούμενη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών μέσω της επίκλησης του απορρήτου, από τον Πρωθυπουργό και την κυβερνητική πλειοψηφία στην Εξεταστική, προχώρησε ο πρώην Υπ Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος από το 2004 της κυβέρνησης Καραμανλή!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο δίκτυο ΝΕΤ24 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Ταλαμάγκα και Μιχ. Παπαδόπουλο, σχολίαε ότι για όσους γνωρίζουν από μέσα το κλίμα στη ΝΔ δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο, οι διαφωνίες στο ζήτημα του απορρήτου, τεσσάρων βουλευτών (Τζαβάρας, Κεφαλογιάννη, Κουτσούμπας, Κουμουτσάκος) που εκδηλώθηκαν έμμεσα ή άμεσα ήδη, ιδιαίτερα μετά την ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στις 30 Αυγούστου στα Ανώγεια της Κρήτης.

Για τον πρώην Πρωθυπουργό εκτίμησε ότι “έχει πάρει φόρα ο Καραμανλής”, αφού όπως τόνισε, ή πολιτική του παρέμβαση στο Ρέθυμνο ήταν η δεύτερη μετά από εκείνη τον Ιούνιο στο Μεγαρο Μουσικής, όπου είχε επίσης εκφράσει ευσχήμως διαφωνίες, ενώ τα 3 τελευταία χρόνια απήχε από οποιαδήποτε δημόσια παρέμβαση για την πορεία της κυβέρνησης.

Ο Ευ Αντώναρος, “προφήτευσε” πως το επόμενο διάστημα θα εκφραστούν δημόσια σε σχέση με το “απόρρητο Μητσοτάκη” στις υποκλοπές, τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρώην προεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μειμαράκης. Για τον τελευταίο επεσήμανε ότι ήταν “‘ευγλωττη” πολιτικά η σιωπή του στο Βατερλό Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Για τις δημοσκοπήσεις, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επεσήμανε ότι όλοι ξέρουμε το βεβαρημένο παρελθόν τους στην Ελλάδα, ενώ τόνισε το οξύμωρο να παρουσιάζουν το 60 με 70 % των απαντήσεων μεσω σταθερών, όταν πλέον σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί αφού όλοι επικοινωνούν με τα κινητά, αλλά και το ελληνικό παράδοξο της “εκτίμησης ψήφου” που στηρίζεται σε εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα και τις πιο πολλές φορές δίνει άλλη εικόνα από την πρόθεση ψηφου στην ιδια τη δημσοκόπηση. Επανέλαβε δε την πρότασή του για μετάκληση 2-3 κορυφαίων ξένων εταιρειών μετρήσεων, με χρηματοδότηση από 2-3 κορυφαια Ιδρύματα στην Ελλάδα (Νιάρχος, Ωνάσσης κλπ).

Σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο, ο κ Αντώναρος είπε ότι είναι ενεργός πολιτικά, συνομιλεί με πολλούς – ανάμεσά τους και τον Αλέξη Τσίπρα – αλλά ούτε έχει δεχτεί κάποια πρόταση, ούτε βρισκεται στις προτεραιότητές του. Τόνισε μάλιστα, ότι ενώ το 2019 δεν πήγε να ψηφίσει, αυτή τη φορά θα πάει στις καλπες για να καταψηφίσει το καθεστώς Μητσοτάκη και πως στις εκλογές αυτές η αποχή θα είναι ψήφος παραμονής του “παρακρατους” – όπως το χαρακτήρισε – στην εξουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *