Είστε εδώ

‘Εκτακτο: Αλλάζει “χέρια” το Mega; Τι αποφασίστηκε σήμερα !

Στην πόρτα της … εξόδου φαίνεται να οδηγείται έκων-άκων ο ΔΟΛ, ενώ μάλλον προς “σταδιακή απόσυρση” κινείται και ο Πήγασος του Ομίλου Μπόμπολα. Παράλληλα ο όμιλος Βαρδινογιάννη είναι έτοιμος να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο με παράλληλη “είσοδο” νέων μετόχων και ανανέωση της σύνθεσης της Τηλέτυπος, με ότι αυτό θα σημαίνει και για την “ταυτότητα” του κναλιού…
Η σημερινή γενική συνέλευση που έληξε αργά το απόγευμα, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 22 εκατ. ευρώ το Μega (Tηλέτυπος), ωστόσο ο ΔΟΛ δεν δεσμεύεται ότι θα διατηρήσει το ποσοστό του, ενώ η Πήγασος θα ασκήσει μερικώς το δικαίωμα της στην αύξηση.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τον ΔΟΛ, όπως ανακοινώθηκε, δεν δεσμεύεται ότι θα διατηρήσει το ποσοστό, «αλλά διάκειται θετικά στην είσοδο νέων επενδυτών», ενώ η Πήγασος δεδομένων των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών επιφυλάσσεται ως προς την ολική άσκηση των δικαιωμάτων, αλλά κι αυτή διάκειται θετικά ως προς την είσοδο νέων επενδυτών.
Αναλυτικά, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., την 7η Απριλίου 2016, συμμετείχαν 23 μέτοχοι με 90.160.906 μετοχές και ισάριθμες ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 89,45 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Όπως ανακοινώθηκε, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων:
Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εξειδίκευση όρων εκδόσεως αυτών»
Αποφασίσθηκε ομοφώνως, με 90.160.906 ψήφους, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 22.678.553,70 ευρώ με καταβολή μετρητών και την έκδοση 75.595.179 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας εκάστης 0,30 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *