Είστε εδώ
Home > FAQ media > Έκπληξη από την ΕΡΤ! “Επιστρέφει” ο Μανούσος Μανουσάκης με μυθιστόρημα για το πως οδηγηθήκαμε από την Ολυμπιάδα του 2004 στο Καστελλόριζο του ΓΑΠ και τα Μνημόνια Παπαδήμου- Βενιζέλου – Σαμαρά!

Έκπληξη από την ΕΡΤ! “Επιστρέφει” ο Μανούσος Μανουσάκης με μυθιστόρημα για το πως οδηγηθήκαμε από την Ολυμπιάδα του 2004 στο Καστελλόριζο του ΓΑΠ και τα Μνημόνια Παπαδήμου- Βενιζέλου – Σαμαρά!

Όπως αναφέρει το καλά πληροφορημένο στα τηλεοπτικά dailymedia.gr , ο γνωστός σκηνοθέτης των blockbusters μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών του παρελθόντος θα ξαναδουλέψει για την ΕΡΤ μεταφέροντας στη μικρή οθόνη ένα μυθιστόρημα.

Πιο συγκεκριμένα θα σκηνοθετήσει τη μεταφορά του πολιτικού μυθιστορήματος «Οι ακύμαντοι» του Νίκου Σκορίνη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βιβλίο διαπραγματεύεται το «ταξίδι» τεσσάρων ανθρώπων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων ως την περίοδο των Μνημονίων στο Καστελόριζο.

Ο Μανούσος Μανουσάκης θα έχει ξανά στο πλευρό του τον σεναριογράφο που συνεργάστηκε σε μεγάλες επιτυχίες όπως οι «Ψίθυροι Καρδιάς», τον Σταύρο Αβδούλο.

Η πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη αναμένεται να πάρει το «ok» από του Δ.Σ. της ΕΡΤ και να ξεκινήσουν γυρίσματα ώστε η σειρά να προλάβει να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2018.

Leave a Reply

Top